Play-Icon

Front-end-utvecklare med UX-intresse

Göteborg

Front-end-utvecklare med UX-intresse

Vill du...

...vara en del av ett tajt tvärfunktionellt team av duktiga personer med starkt fokus på att må bra och utveckla en ständigt evolverande produkt? Läs vidare!

Vi letar efter dig som är engagerad och intresserad frontend-utvecklare och som gillar att jobba tillsammans med duktiga kollegor för att nå gemensamma mål. Vi arbetar i små team som typiskt består av en testare och fyra utvecklare. Några nyckelbegrepp för vårt sätt att arbeta tillsammans är: självstyrande team med kundfokus, mentorskap, samarbete inom och mellan teamen samt ständig förbättring genom retrospektiv på alla nivåer.

Du kommer jobba från vårt kontor i centrala Göteborg. Här är vi verkligen inte främmande för att ha roligt på riktigt, samtidigt som vi gärna utvecklas tillsammans och ser till att vässa våra kunskaper och arbetssätt. Din personliga utveckling är en central del i allt arbete på utvecklingsavdelningen.

Antura befinner sig i ett spännande skede där innovationer uppmuntras och vi alla är delaktiga i att forma både arbetssätt och metoder. Vi arbetar exempelvis med en kontinuerlig modernisering av vår produkt. Du har stora möjligheter att bidra med din kunskap och erfarenheter i det arbetet.

Kvalitet är ett ledord, såväl som enkelhet. Oavsett tekniklösning är vårt mål en enkel, vältestad och väl strukturerad produkt med hög kvalitet.

Vårt erbjudande till dig innefattar naturligtvis en marknadsmässig lön och bra försäkringar tillsammans med ett attraktivt incitamentsprogram. Till exempel: frukost, fika, dryck, bonussystem och Guldkantsinitiativ, förtroendearbetstid, Lunch and Learn, Makerspace samt konferensresor och kurser.

Som gränssnittsutvecklare...

...på Antura kommer du att designa, presentera och skapa nya gränssnitt för vår webbaserade standardprodukt för PPM- och projektstyrning som hanterar komplex information på ett enkelt och användarvänligt sätt.

Du kommer vara involverad i alla steg av utvecklingsprocessen: planera, designa och bygga front-endlösningar, koppla de till vår back-end, testa och kontinuerligt förbättra ditt arbete och arbetssätt tillsammans med ditt team och dina mentorer. Därför är det viktigt att du trivs med struktur och innovation och vill lösa problem på ett sätt som leder till en framtidsäker och hållbar produkt.

Du kommer att vara en referens och drivande i specifikation samt prototyping tillsammans med produktägare och andra stakeholders. Därför ser vi gärna att du har ett starkt UX-intresse och en god förmåga att uttrycka idéer och koncept gärna med hjälp av Photoshop, Balsamiq eller liknande verktyg.

Du känner dig trygg med dina kunskaper inom HTML5, CSS3, JavaScript. Vi jobbar dagligen med React, Redux, Javascript/ES6 och Typescript och ibland också med tidigare versioner av Javascript.

Det är meriterande om du har erfarenhet av React eller andra moderna bibliotek, övriga JavaScript-ekosystemet (t.ex pakethanterare), REST-tjänster och funktionell programmering men i slutändan är din nyfikenhet, utvecklingsintresse och praktiska erfarenhet av front-endutveckling i olika former viktigare än dina formella meriter.

Sedan 2001...

...har Antura framgångsrikt levererat projektverktyget Antura Projects - en helhetslösning för projekt-, portfölj- och resurshantering.

Antura Projects används av över 200 000 nöjda användare och gör nytta i mer än 50 länder hos företag och organisationer som t.ex Husqvarna, Swedavia, Göteborgs Stad, SJ, Saab, Skanska, Svenska Kraftnät och Assa Abloy.

Anturas mål är att Antura Projects alltid skall vara det främsta valet för alla organisationer som behöver ett etablerat projektverktyg med kraftfull funktionalitet som går snabbt att implementera och är enkelt att använda.

Vi är...

...cirka 50 personer som jobbar med utveckling, testning, marknadsföring, kundstöd och administration. Vår starka företagskultur, präglat av gott umgänge, gemenskap och stor stolthet över varumärke och produkt, var ett av skälen till att Antura utsågs till en av Sveriges bästa arbetsplatser 2016 i Great Place to Works årliga ranking. Vi har dessutom utsetts till Gasellföretag och Superföretag sju år i rad. Antura har kontor i Göteborg, Stockholm, Köpenhamn och London.

Vi är nyfikna...

...på att få träffa dig. Om du har en Github, en profil på Stack Overflow eller portfolio som du vill dela med dig av så är det självfallet intressant. Visa vad du har gjort - och varför du är stolt över det!

Tveka inte att höra av dig om du känner dig sugen att vara med på Anturas framgångsrika och spännande resa i såväl Sverige som runt jordgloben.

Vi ser fram emot ditt bidrag till att ta Antura till nästa nivå!

Information om tjänsten 

Anställningstyp 

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad 

Heltid

Arbetstider 

Dag

Sista ansökningsdag 

Löpande

Tillträde 

Snarast enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort 

Göteborg

Kontaktperson 


CTO & Director Product Development
Gothenburg
tfn: 0729 66 93 46