Play-Icon
2018-05-09

Anturadagen 14 november 2018 - save the date!

Den 14 november arrangeras Anturadagen 2018, den viktigaste mötesplatsen för Anturas kunder och andra branschfolk inom projekt- och portföljhantering. Anteckna datumet redan nu, ytterligare information samt program för dagen publiceras inom kort.

Planeringen av Anturadagen 2018 är i full gång och som deltagare kan du se fram emot givande föredrag och kundcase, goda möjligheter för erfarenhetsutbyten kring Antura Projects samt projekt- och portföljhantering och minnesvärd kvällsunderhållning. Dessutom väntar tillkännagivandet av årets fyra pristagare i Antura Awards!

Alla Anturas kunder kommer att bjudas in, men det finns även ett fåtal öppna platser för andra som är intresserade av att veta mer om Antura Projects. Dagen och kvällen den 14 november kommer att spenderas på Courtyard by Marriott i Stockholm.

Anteckna datumet redan nu, ytterligare information samt program för dagen publiceras inom kort. 

 

Vid Anturadagen samlas branschkollegor för att utbyta erfarenheter och knyta nya kontakter.

Anturdagen är en uppskattad mötesplats där Anturas kunder och andra intresserade samlas för att få inspiration och utbyta erfarenheter kring Antura Projects samt projekt- och portföljhantering.