Play-Icon
2016-03-30

Reportage från Passion for Projects 2016

14-15 mars arrangerade PMI Sweden Chapter kongressen Passion for Projects och Antura deltog för sjätte året i rad. Över 500 deltagare fanns på plats vid Skandinaviens största mötesplats för projektledare, portföljchefer och programchefer. 

Antura har närvarat vid samtliga svenska PMI-kongresser sedan starten och som alltid var montern välbesökt. Här fanns Mattias Andersson, Patrik Norling, Camilla Caddeo och Viktor Peterson på plats för att samtala med nya och gamla kunder, samarbetspartners och branschprofiler.

Programmet var varierande och ett flertal talare delade med sig av värdefulla kunskaper och erfarenheter inom sina respektive expertområden. Verksamhetsperspektivet och vikten av rätt ledarskap belystes av bland andra Lars Sudmann och Jennifer Tharp, som talade om kunskapsöverföring i projekt- och programförvaltning. Begreppet samarbete behandlades kanske särskilt av Henrik Kniberg samt Eik Thyrsted Brandsgård, som delade med sig av sina insikter kring införande av agil programledning. 

Över 500 projektledare, programledare, portföljchefer och projektkontorschefer hade samlats i Uppsala denna gång och Anturas representanter på plats tackar för ett mycket lyckat och väl sammansatt arrangemang. På återseende nästa år!