Play-Icon

Nyheter

 • 2013-10-16

  Dagens Industri har utsett Antura till Gasellföretag 2013

  Varje år utser Dagens industri de snabbast växande företagen i landet till Gaseller. Gasellföretagen är mästare både på lönsam tillväxt och på att skapa nya jobb. Antura är stolt Gasellföretag 2013!

  Övrigt
 • 2013-10-04

  Lyckad implementation av Antura Projects på Seco Tools

  Seco Tools är ett av världens främsta företag inom skärande metallbearbetning med närmare 5 500 medarbetare i 50 länder. Efter en noggrann marknadsundersökning och utvärdering föll valet på Antura och Antura Projects som man bedömde bäst uppfyllde de krav som verksamheten ställt.

  Kundnyhet
 • 2013-07-15

  Reportage från Projektverktygsdagen 29 maj 2013, Stockholm

  Reportage: Antura var huvudsponsor av Projektverktygsdagen 2013 som gick av stapeln 29 maj i Münchenbryggeriet, Stockholm. I direkt anslutning till dagen anordnade Antura en grillafton på Nobelterrassen.

  Reportage
 • 2013-07-10

  Lokalförvaltningen i Göteborg Stad väljer Antura Projects

  Lokalförvaltningen förvaltar, anpassar och bygger lokaler och boenden för Göteborgs Stads verksamheter. Man har upphandlat ett projektverktyg med syfte att få en bättre planering, uppföljning och styrning av de ca 1000 projekt som ingår i projektportföljen. Valet föll på Antura Projects.

  Kundnyhet
 • 2013-07-08

  Migrationsverket satsar på Antura Projects för att möta morgondagens utmaningar

  Migrationsverket är en svensk myndighet som ansvarar för migrationsfrågor såsom asyl, besök och bosättning samt medborgarskap. Omvärlden ställer stora krav på utveckling och modernisering av Migrationsverkets verksamhet. Som ett led i detta arbete har man valt Antura Projects som verksamhetens samlade projektportföljverktyg.

  Kundnyhet
 • 2013-07-04

  Profoto väljer Antura Projects

  Profoto är en marknadsledande tillverkare av belysningsutrustning för fotografering, med representation och distributörer i mer än 50 länder. Profoto letade efter en helhetslösning för verksamhetens portfölj- och resurshantering. Efter en utvärdering föll valet på Antura Projects.

  Kundnyhet
 • 2013-06-13

  Reportage från Anturadagen 15 maj 2013, Stockholm

  Under Anturadagen 15 maj 2013 fokuserade vi på förändringsarbete i kombination med Antura Projects och fick ta del av intressanta kundcase från Arbetsförmedlingen och Folksam, spännande produktnyheter samt kvällsunderhållning av högsta klass.

  Reportage
 • 2013-05-06

  Jordbruksverket väljer Antura Projects

  Jordbrukspolitiken står inför den största förändringen i modern tid och förändringsarbetet sker med projekt som arbetsform – i Antura Projects!

  Kundnyhet
 • 2013-05-02

  Landstinget Kronoberg väljer Antura Projects

  Landstinget Kronoberg har valt Antura Projects för att få en bättre överblick av verksamhetens och projektkontorets samtliga projekt. Fokus ligger även på stöd för projektledare, tidrapportering och resurshantering.

  Kundnyhet
 • 2013-01-07

  Antura etablerar sig i Danmark

  Danmark är en av Anturas viktigaste marknader. Som ett led i Anturas internationella expansion har vi därför startat det danska bolaget Antura A/S och öppnat kontor på Rådhusplatsen i Köpenhamn.

  Övrigt