Nyhetsbrev #2, 2017
Till Anturas hemsida Kontakt LinkedIn
VD har ordet

En sommarhälsning från Antura

Trots många år i branschen upphör inte vår nyfikenhet. Det händer mycket på projektverktygsmarknaden och på Antura följer vi med spänning utvecklingen inom området. Under svenska Projektverktygsdagen redogjorde Antura för de allra viktigaste trenderna inom projektverktyg just nu och visade exempel på hur vi har valt att satsa inom respektive område. Så det är med stor glädje som jag kan meddela att vi inom kort lanserar Antura Projects med ett helt nytt användargränssnitt och en ännu bättre användarupplevelse, vilket vi hoppas kommer att generera ökad nytta både för enskilda användare och för verksamheter som helhet. Vi lanserar samtidigt många nya efterlängtade funktioner, bland annat Kanban-tavlor.

15 november arrangeras Anturadagen 2017, den viktigaste mötesplatsen för Anturas kunder och samarbetspartners. Anteckna datumet redan nu! Liksom förra året kommer vi att uppmärksamma organisationer som arbetar med projekt- portfölj- och resurshantering på ett föredömligt sätt genom Antura Awards. Svenska kraftnät, som tog emot utmärkelsen Best Implementation Award 2016, har nu etablerat Antura Projects i verksamheten och driver ett flertal resurstunga projekt i verktyget. Läs gärna mer om hur arbetet har fortskridit nedan. För den som är nyfiken kommer ytterligare information samt program för Anturadagen att publiceras på www.antura.se

Vi fortsätter också att växa i hög takt och under våren har vi flyttat in i nya större lokaler i både Stockholm och Göteborg. Kom gärna förbi för en pratstund med någon av oss på Antura.

Tack för allt engagemang och för förtroendet hittills under 2017!

Med önskan om en riktigt trevlig sommar

Mattias Andersson, grundare och VD på Antura

Reportage

Reportage från Projektverktygsdagen 30 maj 2017

Projektverktygsdagen arrangeras årligen av Projektforum och är att betrakta som Sveriges största event inom projektverktygsbranschen. Antura anordnade två föredrag under konferensen; ett som behandlade 2017 års trender inom projektverktyg och ett som lyfte framgångsfaktorer för en global projektverksamhet, i samarbete med belysningskoncernen Fagerhult.

Läs mer »
Reportage

Reportage från Gartner Program & Portfolio Management Summit 2017

Gartner Program & Portfolio Management Summit arrangerades 12-13 juni i London och Antura deltog som sponsor samt medarrangör till ett föredrag i samarbete med Copenhagen Airports. Den historiska expansionen som just nu pågår vid Skandinaviens största flygplats väckte stort intresse bland publiken.

Läs mer »
Kundnyhet

Antura Projects används för att säkra morgondagens hållbara elförsörjning

Införandet belönades med utmärkelsen Best Implementation Award 2016, Public Sector. Nu har Svenska kraftnät etablerat Antura Projects i verksamheten och driver ett flertal projekt med en hållbar och säker energiförsörjning som mål.

Läs mer »
Antura Projects - Funktioner » Tilläggsprodukter » Kundutlåtanden » Beställ broschyrer » Online-demo »

Antura AB - Göteborg
Västra Hamngatan 13 A
411 17, Göteborg
+46 (0)31 - 701 80 30
www.antura.se

Antura AB - Stockholm
Vasagatan 40
111 20 Stockholm
+46 (0)31 - 701 80 30
www.antura.se

Antura A/S - Køpenhavn
Rådhuspladsen 16
1550 København
+45-70 25 50 35
www.antura.dk

Antura Software UK Limited - London
The Lloyd’s Building
Gallery 4, 12 Leadenhall Street V
London, EC3V 1LP
www.antura.com