Nyhetsbrev #3, 2017
Till Anturas hemsida Kontakt LinkedIn

Säkra din plats vid Anturadagen 2017!

Onsdagen den 15 november arrangeras Anturadagen, Sveriges mötesplats nr 1 för branschfolk inom projekt- och portföljhantering. Programmet bjuder på högintressanta kundcase från ledande projektverksamheter, produktnyheter och en magishow i världsklass, då Brynolf & Ljung tar över scenen. Dessutom tillkännager vi årets pristagare i Antura Awards. Välkommen med din anmälan!

Läs mer »
kundnyhet

Unilabs väljer Antura Projects

Unilabs, Sveriges ledande diagnostiska företag inom laboratoriemedicin och radiologi, såg ett behov av att implementera ett gemensamt projektverktyg inom IT organisationen, med stöd för planering, portföljhantering, rapportering och uppföljning. Efter en jämförande bedömning av ett flertal projektverktygsleverantörer föll valet på Antura.

Läs mer »
kundnyhet

Antura välkomnar Ale kommun som ny kund

Ale kommun är en av de kommuner som har valt att använda Antura Projects i arbetet att hantera en stark framtida tillväxt inom stadsutveckling. Efter en offentlig upphandling med utvärdering av kvalitet utifrån leverantörspresentation, funktionalitet och användarvänlighet, föll valet på Antura, vars anbud erhöll det högsta betyget på en fyrgradig skala. Vi är glada över förtroendet!

Läs mer »
event

Frukostseminarium: Hur står er projektorganisation rustad inför höstens utmaningar?

Välkommen till Anturas och Semcons frukostseminarium i Göteborg, 18 oktober! Vid detta seminarium ger vi exempel på hur man med bra struktur och processer, metodik och verktyg skapar de bästa förutsättningarna för framgångsrika och effektiva projekt.

Läs mer »
Antura Projects - Funktioner » Tilläggsprodukter » Kundutlåtanden » Beställ broschyrer » Online-demo »

Antura AB - Göteborg
Västra Hamngatan 13 A
411 17, Göteborg
+46 (0)31 - 701 80 30
www.antura.se

Antura AB - Stockholm
Vasagatan 40
111 20 Stockholm
+46 (0)31 - 701 80 30
www.antura.se

Antura A/S - Køpenhavn
Rådhuspladsen 16
1550 København
+45-70 25 50 35
www.antura.dk

Antura Software UK Limited - London
The Lloyd’s Building
Gallery 4, 12 Leadenhall Street V
London, EC3V 1LP
www.antura.com