Account
Manager
Göteborg

Antura söker en driven Account Manager!

Om framgångsrik försäljning för dig handlar om att långsiktigt bygga förtroende och goda relationer, tror vi att vi har en bra framtid tillsammans.

Antura har sedan 2001 framgångsrikt levererat projektverktyget Antura Projects – en helhetslösning för projekt, portfölj och resurshantering (PPM). Vi jobbar med komplexa lösningar och med kunder som ställer stora krav på en mängd olika kompetenser hos oss under en säljprocess. Därför kommer en av de viktigaste uppgifterna för dig att förstå våra potentiella kunders behov för att sätta samman och koordinera de personer på Antura som tillsammans har bäst möjligheter att nå framgång i varje säljprocess. 

Som Account Manager på vårt huvudkontor i centrala Göteborg driver du prospektering och försäljning via telefon, onlinemöten och andra digitala kanaler. Du hanterar inkommande förfrågningar, kvalificerar nya leads, utvecklar relationen med potentiella kunder och samordnar våra resurser.

Du rapporterar till Sales Director, men kommer ha daglig kontakt med många medarbetare och kunder. I rollen ingår även löpande administration i vårt CRM-system.

För att lyckas som Account Manager hos oss tror vi att du har:

  • Någon form av utbildning inom B2B-försäljning och/eller marknadsföring

  • Bakgrund inom komplex B2B-försäljning, gärna inom mjukvaror och tillhörande konsulttjänster

  • Ett stort tekniskt intresse och är duktig på MS Office 

  • Utmärkta kunskaper i svenska och engelska och att du är mycket duktig på att formulera dig både i tal och skrift

Du behöver inte vara insatt i PPM-branschen, men du behöver kunna ingjuta förtroende hos kunderna och hitta rätt ”selling point” till rätt kund. Vi förutsätter att du är kvick på att plocka upp nya kunskaper och har förmågan att snabbt lära dig våra produkter och tjänster

Det är de formella kraven, men för oss är det viktigt att vi klickar på ett personligt plan. För att trivas hos oss tror vi att du har:

  • Stor professionalitet

  • Känsla för kvalitet och detaljer

  • Självständighet som hjälper dig att hantera och prioritera dina leads och omvandla dessa till affärsmöjligheter. 

Du behöver också vara duktig på att koordinera andra och du drivs antagligen mer av teamets framgång än av individuella prestationer. 

Vi hoppas att du vill vara med på Anturas framgångsrika och spännande resa i Sverige och internationellt – och kanske är du den som är avgörande för att ta en sjunde utnämning på raken som Gasell och Superföretag? Bakom dig kommer du att ha ett stentungt team präglat av en stark drivkraft och vilja att utvecklas tillsammans. 

Vi arbetar med löpande urval, så sök rollen redan idag!

Kontaktuppgifter hittar du till höger.

Ansök nu

Information om tjänsten 

Anställningstyp 

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad 

Heltid

Arbetstider 

Dag

Sista ansökningsdag 

Löpande

Tillträde 

Snarast enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort 

Göteborg

Kontaktperson 

Mattias Andersson
mattias.andersson@antura.se
 

Ansök nu