Business
Consultant
Göteborg

Description

Sedan 2001 har Antura framgångsrikt levererat projektverktyget Antura Projects – en helhetslösning för projekt, portfölj och resurshantering. Antura har ett stort antal kunder och över 200 000 nöjda användare i mer än 50 länder.

Efterfrågan på Anturas produkter och lösningar är stor, både i Sverige och internationellt, och bolaget behöver nu förstärka teamet med en Business Consultant. Rollen fokuserar på att skapa affärsvärde för varje kund genom en effektiv implementering, tillämpning och optimering av Anturas produkter och lösningar.

För att lyckas i rollen som Business Consultant krävs förmåga inom följande kompetensområden beskrivna i Antura Skill Cube: Projektledning, Strategi & Företagsledning, IT och Ledarskap. Konsultprofil och kompetensmix varierar inom teamet. Teamet behöver dock en heltäckande förmåga inom samtliga kompetensområden för att kunna möta nuvarande och framtida kundkrav.

Vi söker en Business Consultant som har 5 till 15 års erfarenhet av de fyra kompetensområdena och som vill vara med på Anturas framgångsrika och spännande resa i såväl Sverige som internationellt. 

Requirements

5 till 15 års erfarenhet inom följande kompetensområden beskrivna i Antura Skill Cube: Projektledning, Strategi & Företagsledning, IT och Ledarskap. Kompetensområdena inkluderar men är inte begränsade till:

 • Projektledning: Ledning av projekt, program, portfölj och PMO inklusive alla kunskaps- och processområden.

 • Strategi & Företagsledning: Key Account Management, försäljning, företagsledning, process- och affärsutveckling.

 • IT: Användning, tillämpning och implementering av PPM-verktyg och/eller ERP eller liknande system. Övergripande kunskap om IT-området.

 • Ledarskap: Situationsanpassat ledarskap, hantering av konflikter, kommunikation och teamarbete med starkt fokus på värde och fördelar för alla intressenter.

Ytterligare krav

 • Att vilja samt ha förmåga att representera Antura på marknaden, med djup specialistkompetens inom Antura Projects.

 • Det är fördelaktigt med praktisk erfarenhet av konsultbranschen och försäljning.

 • Bevisad förmåga att leda och driva projekt, program, portfölj och PMO med effektiv leverans och med tydligt fokus på kunder, företag och marknad.

 • God grundläggande förståelse för PPM-området och expertkompetens inom ett eller flera av Antura Skill Cube områdena.

 • Utmärkta kunskaper i engelska och svenska är obligatoriskt. Ytterligare språkkunskaper är en stor fördel.

 • Intresse och möjlighet att resa i primärt Norden och sekundärt i Europa.

 • Högskoleexamen i naturvetenskap, ekonomi, IT eller motsvarande.

 • PMI och/eller motsvarande certifiering är en stor fördel.

 • Stark vilja att kontinuerligt utvecklas och bidra till vår gemensamma utveckling.

Benefits

Vi erbjuder dig möjligheten att vara med på Anturas framgångsrika och spännande resa i Sverige och internationellt. Som Business Consultant kommer du att kunna utveckla både dig själv och vårt erbjudande på kort, medellång och lång sikt. Du får möjlighet att arbeta med ett projektverktyg i världsklass tillsammans med kända och framgångsrika organisationer. Bakom dig står ett team präglat av en stark drivkraft och vilja att utvecklas. Välj att vara med på vår fortsatta resa!

Kontaktuppgifter hittar du till höger.

Ansök nu

Information om tjänsten 

Anställningstyp 

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad 

Heltid

Arbetstider 

Dag

Sista ansökningsdag 

Löpande

Tillträde 

Snarast enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort 

Göteborg

Kontaktperson 


Consulting Director Gothenburg
tfn: 0708 86 96 35

Ansök nu