Play-Icon

Front-End Developer

Triggas du av tanken att bli Anturas nya JavaScript-ninja och att utveckla gränssnittskontroller till en produkt som används i över 50 länder? Vill du omge dig av ett team av utvecklare, arkitekter och testare som konstant kommer utmana dig och samtidigt lyssna av just dina idéer om hur våra produkter kan bli ännu vassare? Läs då vidare om den här tjänsten!

Antura är ett av Sveriges mest hypade, innovativa och snabbväxande IT-bolag just nu enligt Computer Sweden och har fått en rad väldigt fina utmärkelser under senaste åren (Läs mer här). Under 2015 behöver vi komplettera vårt produktutvecklingsteam med flera nya gränssnittsutvecklarstjärnor som gillar att ha roligt på jobbet!

Utöver grymma kollegor i en prestigelös miljö ser vi till att du har alla förutsättningar för att kunna arbeta så effektivt som möjligt. Det innefattar självklart dubbla skärmar, mobiltelefon, tangentbord och mus efter personliga preferenser, Spotify-konto, m.m. Oavsett om du återhämtar krafterna bäst med Tv-spel eller en match pingis så finns avkopplingen och den sociala samvaron alltid nära tillhands.

Din roll innebär huvudsakligen gränssnittsutveckling av en webbaserad standardprodukt byggd på ASP.NET 4.5 och SQL Server 2014 där du kommer ha möjlighet att vara involverad i alla steg i utvecklingsprocessen.

Du har mycket goda kunskaper inom HTML, CSS, JavaScript samt JavaScript-bibliotek (som exempelvis jQuery eller prototype-js) och har inga problem att använda dina kunskaper inom objektorienterad programmering till att bygga gränssnittskontroller i ASP.NET och C#.
Du har i grunden eftergymnasial utbildning inom relevant område.
Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenhet av HTML5, TypeScript, Sass, AngularJS, samt om du pysslat med coola hobbyprojekt.

Du talar och skriver flytande svenska då detta krävs i kommunikationen internt.

Vi erbjuder dig chansen att få vara med på Anturas framgångsrika och spännande resa i såväl Sverige som internationellt. Vårt erbjudande innefattar även marknadsmässig lön tillsammans med ett attraktivt incitamentsprogram.

Ansök nu

Information om tjänsten

Anställningstyp

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad

Heltid

Arbetstider

Dag

Sista ansökningsdag

Löpande

Tillträde

Snarast enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort

Göteborg

Kontaktperson

, Utvecklingschef
tfn: 0768 - 54 34 21

Ansök nu

Våra utvecklare berättar mer (2011)