Play-Icon

Projektledare/Verksamhetskonsult för projektverktyg på Antura 

Sedan 2001 har Antura framgångsrikt levererat projektverktyget Antura Projects - en helhetslösning för projekt-, portfölj- och resurshantering. Bland kunderna återfinns välkända företag och organisationer såsom Husqvarna, PostNord, SJ, Intrum Justitia, Lantmännen och Assa Abloy.

Vi växer och behöver fler kompetenta Projektledare & Verksamhetsutvecklare som kan leda och ta kundansvar för implementeringen av Antura Projects samt utveckla våra kunders verksamhet inom projekt- och portföljhantering. Arbetet innebär även att hålla utbildningar och workshops. 

Projektledare på Antura uttalar sig om Anturadagen (2013).

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med införande av exempelvis projektverktyg eller affärssystem. Har du erfarenhet av Antura Projects, i rollen som konsult, kund eller användare är det ett stort plus. Vi ser också att du har erfarenhet av verksamhetsutveckling, gärna med inriktning på projekt- och portföljhantering.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult och tycker att det är roligt att skapa och underhålla bra kundrelationer. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. För mer seniora sökande ser vi också att du redan idag besitter expertis inom portföljhantering, resurs- och kapacitetsplanering, projektmodeller och projektkontor. 

Vi erbjuder dig chansen att få vara med på Anturas framgångsrika och spännande resa i såväl Sverige som internationellt. Du får möjligheten att arbeta med fantastiska kollegor och bidra till framgången hos Sveriges mest välkända företag och organisationer. Vårt erbjudande innefattar även marknadsmässig lön tillsammans med ett attraktivt incitamentsprogram. 

Vi söker konsulter till våra kontor i Stockholm och Göteborg.

Kontaktuppgifter hittar du till höger.

Ansök nu

Information om tjänsten 

Anställningstyp 

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad 

Heltid

Arbetstider 

Dag

Sista ansökningsdag 

Löpande

Tillträde 

Snarast enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort 

Göteborg

Kontaktperson 


Consulting Director Gothenburg
tfn: 0708 86 96 35

Ansök nu