Play-Icon

Software Tester

Brinner du för test och kvalitetssäkring och tar gärna på dig rollen att sprida detta till dina kollegor? Vill du hela tiden lära dig nya saker och sätter stor stolthet i att vara noggrann och ha öga för detaljer? Ansök nu!

Antura är ett av Sveriges mest hypade, innovativa och snabbväxande IT-bolag just nu enligt Computer Sweden och har fått en rad väldigt fina utmärkelser under senaste åren (Läs mer här). Under 2015 behöver vi komplettera vårt produktutvecklingsteam med flera nya teststjärnor som gillar att ha roligt på jobbet!

Utöver grymma kollegor i en prestigelös miljö ser vi till att du har alla förutsättningar för att kunna arbeta så effektivt som möjligt. Det innefattar självklart dubbla skärmar, mobiltelefon, tangentbord och mus efter personliga preferenser, Spotify-konto, m.m. Oavsett om du återhämtar krafterna bäst med Tv-spel eller en match pingis så finns avkopplingen och den sociala samvaron alltid nära tillhands.

Din roll innebär huvudsakligen manuell testning av en webbaserad standardprodukt byggd på ASP.NET 4.5 och SQL Server 2014. Du kommer utföra utforskande tester, men det är även viktigt att du kan följa skrivna instruktioner. Testteamet leds av Anturas Test Manager.

Du kan mycket väl vara nyutexaminerad med en utbildning inom relevant område på minst YH-nivå. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenhet av mjukvarutestning, relevanta certifikat såsom ISTQB, samt om du har erfarenhet av JIRA som testverktyg.

Du talar och skriver flytande svenska då detta krävs i kommunikationen internt.

Vi erbjuder dig chansen att få vara med på Anturas framgångsrika och spännande resa i såväl Sverige som internationellt. Vårt erbjudande innefattar även marknadsmässig lön tillsammans med ett attraktivt incitamentsprogram.

Ansök nu

Information om tjänsten 

Anställningstyp 

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad 

Heltid

Arbetstider 

Dag

Sista ansökningsdag 

Löpande

Tillträde 

Snarast enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort 

Göteborg

Kontaktperson 


Director of Product Development
0705 56 57 80

Ansök nu

Våra utvecklare berättar mer (2011)