Play-Icon

Solutions Tester på Antura 


Brinner du för test och kvalitetssäkring och tar gärna på dig rollen att sprida detta till dina kollegor? Vill du hela tiden lära dig nya saker och sätter stor stolthet i att vara noggrann? I rollen som Solutions Tester på Antura ingår du i ett team där din uppgift är att ta del av kundspecifika krav och säkerställa att dessa uppfylls. De lösningar som du verifierar omfattar ofta integrationer med andra system hos kunden, kundanpassade rapporter eller olika migreringsskript. Även last- och prestandatester av våra lösningar förekommer. 

Du kommer som kravspecifik testare att sätta dig in i kundens användarscenarios, ta fram testfall, exekvera testkörningar och rapportera resultat till ditt team. Emellanåt jobbar du i nära samarbete med kunden.

Som Solutions Tester på Antura ingår du också i ett virtuellt testteam där testare ifrån olika team utbyter testteknik, metoder och löpande kunskapsspridning både vad gäller domänkunskap och kvalitetsarbete. Testteamet leds av Anturas Test Manager.

Antura befinner sig i ett spännande skede där innovationer uppmuntras och vi är alla delaktiga i att forma både arbetssätt och testmetoder. 

Du har i grunden eftergymnasial utbildning inom relevant område och gärna tidigare erfarenhet av mjukvarutestning samt gediget intresse för kvalitet och kommunikation.

Våra kundanpassningar integrerar med Antura Projects som är en webbaserad standardprodukt byggd på ASP.NET och SQL Server. Viss databaskännedom, relevanta certifikat såsom ISTQB samt erfarenhet av Continuous Integration och testverktyg för automation är meriterande.

Du talar och skriver flytande svenska då detta krävs i kommunikationen internt.

Vi erbjuder dig chansen att få vara med på Anturas framgångsrika och spännande resa i såväl Sverige som internationellt. Vårt erbjudande innefattar även marknadsmässig lön tillsammans med ett attraktivt incitamentsprogram.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Information om tjänsten 

Anställningstyp 

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad 

Heltid

Arbetstider 

Dag

Sista ansökningsdag 

Löpande

Tillträde 

Snarast enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort 

Göteborg

Kontaktperson 

, Konsultchef
tfn: 0738 - 52 49 77 

Ansök nu