Play-Icon

Praktikplats, LiA eller Exjobb

Göteborg

Praktikplats, LiA eller Exjobb

Varför?

Så gott som alla som arbetar på Antura Product Development har någon gång under sin utbildning fått chansen att jobba som praktikanter i olika organisationer. Det är ingen tvekan om att en bra praktik där man får möta goda förebilder kan vara den puff i rätt riktning som bildar grunden för en bra karriär som testare eller utvecklare.

Så, vi som jobbar här känner att nu när vi etablerat oss på en bra arbetsplats kan det vara dags för lite "payback time" - vi kan i bästa fall ge en kick och inspiration till personer som är på väg in i vårt yrke.

Hur?

Om du har en idé om hur du vill spendera din praktikperiod eller vad du vill fördjupa dig inom i form av ett exjobb, kontakta oss så får vi prata om saken. Kanske hittar vi en gemensam plattform som vi kan bygga vidare ifrån?

När?

Vi har inga speciella krav på när på året vi tar emot praktikanter eller exjobbare. Ibland har vi flera andra praktikanter och då kan det vara svårt att avsätta tillräcklig handledning men med lite framförhållning och planering brukar det mesta gå att lösa. Som sagt, hör av dig så får vi prata om saken. Välkommen!

Information om tjänsten 

Arbetstider 

Dag

Sista ansökningsdag 

Löpande

Tillträde 

Löpande

Arbetsplats/placeringsort 

Göteborg

Kontaktperson 


Director Product Development
Gothenburg
tfn: 0735 40 02 98