Play-Icon

Om
Antura

Alltid med kunden i fokus!

Sedan 2001 har Antura framgångsrikt levererat projektverktyget Antura Projects - en helhetslösning för projekt-, portfölj- och resurshantering. Antura har ett stort antal kunder och över 250 000 nöjda användare i mer än 50 länder. Bland kunderna återfinns välkända företag och organisationer såsom Sandvik, ICA, Husqvarna, Saab, SJ, Göteborgs Stad och Assa Abloy.

Under åren har vi samlat på oss gedigen erfarenhet från olika branscher och har därför stor förståelse för våra kunders utmaningar och behov. Antura Projects är också mycket uppskattat för sin användarvänlighet, vilket är en avgörande faktor för att lyckas med införandet av ett nytt projektverktyg.

Antura Projects är det rätta valet för din verksamhet, om du vill ha en vinnande kombination av användarvänlighet, kraftfull funktionalitet, hög säkerhet, bra integrationsmöjligheter och en attraktiv licensmodell – allt tillsammans i ett komplett projektverktyg. Vi erbjuder också en enkel och smidig implementation, oavsett om du väljer egen drift eller vår ISO27001 certifierade molntjänst.

Antura - alltid med kunden i fokus!

Utmärkelser

Antura har genom åren fått ta emot en rad olika utmärkelser. Här är ett urval.

Gasellföretag 7 år i rad samt MästarGasell
 

Superföretag 7 år i rad