Play-Icon

karriär

Vår arbetsplats och kultur

På Antura har vi fokus på att ständigt förbättra en produkt som används av 10.000-tals användare varje dag och som är betydelsefull för många stora och välkända kunder, inom såväl privat som offentlig sektor. Våra team jobbar bäst tillsammans - med varandra och resten av bolaget. Vi delar med oss av kunskap och insikter, vilket skapar en lärande miljö, hög motivation och effektivitet i det dagliga arbetet. Nöjda och engagerade medarbetare är en förutsättning för vår långsiktiga framgång. Därför genomför vi årligen Great Place to Works medarbetarundersökning. 

Nedan finner du våra lediga tjänster. Välkommen till oss på Antura!
 

Lediga tjänster

CFO

Göteborg

Antura söker nu vår framtida CFO, som vill göra avtryck hos ett av Sveriges mest framgångsrika IT/mjukvaruföretag! Profilen vi söker har ett stort sinne för siffror och vill både ansvara för och arbeta hands-on med koncernens ekonomi. Rollen är bred och utgör en viktig pusselbit i vår fortsatta expansion.

Support Engineer

Göteborg

Har du ett stort intresse för teknik, IT, support och kontakt med kund? Ser du det som en självklarhet att vara tillgänglig och engagerad i kundernas problem och frågeställningar? I Anturas viktiga Supportfunktion får du chansen att arbeta med tekniskt införande, underhåll, drift och support av Antura Projects för alla våra kunder. 

Software Developer 

Göteborg

Som mjukvaruutvecklare på Antura kommer du att skapa lösningar för vår webbaserade standardprodukt som hanterar komplex information i vår produkt för PPM- och projektstyrning. 

Front-end developer med UX-intresse

Göteborg

Som gränssnittsutvecklare på Antura kommer du att designa, presentera  och skapa nya gränssnitt för vår webbaserade standardprodukt för PPM-  och projektstyrning som hanterar komplex information på ett enkelt och  användarvänligt sätt.  

BA/Business Analyst

Göteborg

Som BA/Business Analyst på Antura kommer du att arbeta tillsammans med våra produktägare, testare, utvecklare och andra intressenter - och hela tiden ha våra kunders behov i centrum.

Vill du växa tillsammans med oss?

Här får du möjlighet att möta några av dina blivande kollegor på lite närmare håll.