Karriär Antura

Karriär

Välkommen till Antura

Var med och skapa, förvalta och leverera framtidens projektverktyg. Vår gemensamma drivkraft är ett passionerat intresse för teknik, utveckling, kvalitet och kundvärde och vi har en genuin respekt för varandra och våra kunder. Vi har en lång historia av att driva en lönsam verksamhet med en stark innovativ kultur i våra fantastiska kontorslokaler. Häng med!

Läs mer om alla lediga tjänster på vår karriärsajt.

Pil upp

Vi söker just nu medarbetare till:

Product Developement

Ansvarar för utveckling och förvaltning av Antura samt över  tilläggsprodukter och integrationer. Här finns en stor spännvid av kompetenser och roller såsom arkitekter, backendutvecklare, frontendutvecklare, UX, QA, mfl. Målsättningen är att leverera marknadens snyggaste, mest lättanvända och stabila projektverktyg, med de funktioner våra kunder efterfrågar.

Product Developement
Professional Services

Professional Services

Ansvarar för införandet av Antura hos våra kunder och är eperter på konfiguration och användning av systemet såväl som projektledning, portföljhantering och resurshantering. Håller i workshops och utbildningar, konfigurerar Antura och agerar även kundansvariga efter införandet.

Support

Hanterar all kundsupport, ansvarar för Anturas molninfrastruktur och våra kunders interna driftsmiljöer samt hanterar Anturas interna IT.

Support
Antura matsal

Här får du vara dig själv och bli ditt bästa jag

Antura är en arbetsplats med väldigt stort hjärta. Vi tar hand om varandra, helt enkelt. Vi vet att människor presterar som bäst när de mår bra och vi tror starkt på att man då behöver ha roligt tillsammans till att börja med. Det är också viktigt att alla får utvecklas i den riktning sompassar både individen och företaget.

Vi vill att just du skall känna dig välkommen att söka till oss, för vi söker hela tiden efter fler talanger och proffs inom olika områden.

Häng med!

Det finns egentligen inga gränser för vad du kan bli och lära dig hos oss. I alla fall inte om du älskar och brinner för att vara med och utveckla en mjukvara i absoluta toppklass, eller om du precis som många av oss valt att nörda in dig på projektledning i en större mening.

Oavsett vilket, så vet vi att det är tillsammans som magin skapas. Med varandra och med våra kunder. Vårt system används av hundratusentals riktiga människor och används i olika projekt som är viktiga på riktigt oavsett om det handlar om att sätta spaden i marken för ett nytt bostadsområde eller utveckla morgondagens produkter och tjänster.

Arbetsplats & kultur

Antura är speciellt och rätt unikt som bolag. Där hela kedjan från utveckling till leverans tas hand om Antura. Vi är ett svenskt mjukvaruföretag, på riktigt. Till och med koncernspråket är svenska, även om alla såklart kan kommunicera på många språk.

 • Vi ser värdet av vad olika individer kan bidra med och här kan man få vara sig själv

 • Vi visar gärna upp våra nyrenoverade lokaler på centrala adresser

 • Man skall ha kul på arbetsplatsen! Vi är ett gäng som verkligen tycker om att träffas och arbeta tillsammans. Vi tror på att det är viktigt att ha kul tillsammans och att fira våra gemensamma framgångar.

Anturadagen

Hygienfaktorer

 • Lönepolicy och lönesamtal

  Vi vill ge dig rätt och skälig ersättning för ditt fina arbete. Förutom en konkurrenskraftig lön, så följer vi upp dig, din ambition och prestation löpande så att just lönen motsvarar allas förväntningar.

 • Skoj tillsammans

  Jo, vi är riktigt duktiga på det vi gör. Alla här är proffs inom sina respektive yrkesområden. Men det viktigaste är ändå att ha roligt tillsammans och det ser vi till att skapa förutsättningar för på olika sätt. Ofta på arbetstid, men ibland även på kvällar. Våra kontor inbjuder till skönt "häng" tillsammans, men vi träffas också gärna ute på stan vid konserter eller idrottsevenemang. Själva grejen är att vi gärna uppmuntrar initiativets makt, så ta med dig kollegorna ut på något roligt!

 • Friskvård och försäkringar

  Hälsan först. Vi uppmuntrar och stödjer varandra på olika sätt för att hålla oss friska. Självklart har vi friskvårdsbidrag och försäkringar om det ändå skulle bli så att hälsan svajar. Även sjukvårdsförsäkring.

 • Incitamentsprogram

  Samtliga anställda är med och delar på en andel av årets vinst. Solidariskt.

 • Musik och andra prylar

  Hos oss får alla anställda en ny mobil, hörlurar och modern arbetsutrustning som gör jobbet lite roligare.