Play-Icon

karriär

Vår arbetsplats och kultur

På Antura har vi fokus på att ständigt förbättra en produkt som används av 10.000-tals användare varje dag och som är betydelsefull för många stora och välkända kunder, inom såväl privat som offentlig sektor. Våra team jobbar bäst tillsammans - med varandra och resten av bolaget. Vi delar med oss av kunskap och insikter, vilket skapar en lärande miljö, hög motivation och effektivitet i det dagliga arbetet. Nöjda och engagerade medarbetare är en förutsättning för vår långsiktiga framgång. Därför genomför vi årligen Great Place to Works medarbetarundersökning. 

Nedan finner du våra lediga tjänster. Välkommen till oss på Antura!
 

Lediga tjänster

IT-Tekniker/Support-tekniker

Göteborg
Vi söker dig med en bred teknikkunskap främst inom Microsofts produkter, så väl klient som server. Du är van att ta till dig ny teknik och koncept på egen hand så väl som genom att dela erfarenheter och kunskap med dina kollegor. Vi erbjuder en platt supportorganisation med varierande arbetsuppgifter där vi jobbar tillsammans som team för att leverera våra resultat. 

Projektledare/verksamhetskonsult

Stockholm
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med införande av exempelvis projektverktyg eller andra verksamhetssystem. Har du erfarenhet av Antura Projects, i rollen som konsult, kund eller användare är det ett stort plus. Hos oss får du möjlighet att arbeta med fantastiska kollegor och bidra till framgången hos Sveriges mest välkända företag och organisationer!

Software Developer 

Göteborg

Som mjukvaruutvecklare på Antura kommer du att skapa lösningar för vår  webbaserade standardprodukt som hanterar komplex information i vår  produkt för PPM- och projektstyrning.

Front-end developer med UX-intresse

Göteborg

Som gränssnittsutvecklare på Antura kommer du att designa, presentera  och skapa nya gränssnitt för vår webbaserade standardprodukt för PPM-  och projektstyrning som hanterar komplex information på ett enkelt och  användarvänligt sätt.  

Vill du växa tillsammans med oss?

Här får du möjlighet att möta några av dina blivande kollegor på lite närmare håll.