Om oss

Om Antura

Kontor med glada medarbetare

Full koll på projekt portföljer och resurser med Antura

Sedan 2001 har Antura framgångsrikt levererat sitt egenutvecklade projektverktyg, en helhetslösning för projekt-, portfölj- och resurshantering. Under åren har vi samlat på oss gedigen erfarenhet från olika branscher och har därför stor förståelse för våra kunders utmaningar och behov.

Fokus på kundvärde

Antura har ca 70 medarbetare som täcker av hela kedjan från produktutveckling och leverans till kundsupport. Antura har sitt huvudkontor i Göteborg och finns även i Stockholm och Köpenhamn. Alla arbetar med kunden i fokus och att leverera största möjliga värde för våra kunder.

Två människor och en dator

4 starka skäl till Antura

4 starka skäl puffar

Över 400 implementationer

Antura har gjort över 400 implementationer och har kunder i alla branscher. Antura är mycket etablerat i svensk offentlig sektor, där över två tredjedelar av Sveriges 50 största kommuner valt Antura, bland annat 9 av de 10 största kommunerna. Inom privat sektor har över en tredjedel av Sveriges 50 största företag valt Antura, bland annat Sandvik, Saab, Husqvarna och Atlas Copco.

Stabil leverantör med siktet framåt

Antura är en pålitlig och stabil leverantör, som haft en lönsam organisk tillväxt varje år sedan starten. Vi har erhållit ett stort antal utmärkelser genom åren, bland annat DI Gasell 7 gånger, Veckans Affärers Superföretag 7 gånger, en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work samt Årets grundare 2020 av Founders Alliance.

Gaseller från 2012 till 2019
Superföretagen från 2012 till 2018