Play-Icon
2016-09-07

Anmäl dig till Anturadagen 2016

Då var det äntligen dags för den största Anturadagen hittills och möjligheten att fira Anturas 15-års jubileum tillsammans. Onsdagen den 26 oktober arrangeras Anturadagen 2016 och vi utlovar ett program fyllt av inspiration, kunskap och underhållning. Anmäl dig idag till Sveriges mötesplats nr 1 för branschfolk inom projekt- och portföljhantering!

Anturadagen är en viktig mötesplats där Anturas kunder och andra intresserade samlas för att utbyta erfarenheter och få inspiration kring Antura Projects samt projekt- och portföljhantering. Hittills har tio Anturadagar ägt rum och antalet deltagare har ökat för varje år. Den 26 oktober arrangerar vi den största hittills!

I år kommer du bland annat att få lyssna till högintressanta kundcase från ledande projektverksamheter såsom Saab, Copenhagen Airports, Sveriges Radio och Willhem. Ta tillfället i akt och hämta ny kunskap och inspiration från branschkollegor och Anturas produktexperter!

Programmet fylls på efterhand och fullständiga programpunkter inklusive programblad kommer att publiceras inom kort.  

Antura Awards

I år lanserar vi Antura Awards, där strålkastarna riktas mot våra kunder och deras verksamheter. Inom kort kommer våra nomineringar att starta inom kategorier såsom Bästa implementation 2016, Hederskund och Hedersutmärkelse i PPM-Sverige där vill vi uppmärksamma och hylla organisationer som arbetar med projekt- portfölj- och resurshantering på ett föredömligt sätt. Missa inte tillkännagivandet av årets pristagare!

Antura firar 15-års jubileum

Anturadagen 2016 bjuder inte bara på givande föredrag kring projekt- och portföljhantering, vi firar också 15 år som bolag. Dagen kommer därför att avslutas med en extra stor kvällsshow, med inte mindre än sju artister på scenen. Vi utlovar ordkonst, trollkonst, stand-up och tankeläsning när Jacke Sjödin, Johan Ståhl,  Peter Gröning, Carl Tillenius, Lasse Nielsen, Fredrik Andersson och Rasmus Wurm står för underhållningen.

Anmälan för kunder till Antura

Alla Anturas kunder är välkomna att anmäla sig via länken nedan. Om du inte är kund till Antura, men ändå gärna skulle vilja delta, så kan du maila en intresseanmälan till anturadagen@antura.se

 

Ur programmet 10.00-17.30

  • Praktikfall med Saab Aeronautics, Copenhagen Airports, Sveriges Radio och Willhem.

  • Produktnyheter inom Antura Projects samt projekt- och portföljhantering.

  • Stora möjligheter till nätverkande med branschkollegor och Anturas produktexperter.

  • Antura Awards- vi uppmärksammar organisationer som arbetar med projekt- portfölj- och resurshantering på ett föredömligt sätt.

Plats och tid

Courtyard by Marriott i Stockholm
Adress: Rålambshovsleden 50
Onsdag 26 oktober 2016
Registrering startar 09.30
Programmet drar igång 10.00

Föredragen avslutas 17.30, därefter följer mingelbuffé, valfri dryck och kvällsunderhållning.

Avgift

1 900 kr exklusive moms. I avgiften ingår föredrag samt kvällsunderhållning, lunch, eftermiddagsfika och middag. Dryck ingår i alla måltider.

Seco Tools använder Antura Projects för sin forskningsportfölj och sina verksamhetsutvecklingsprojekt. Att få ordning på resurshantering och förenkla projektens ekonomiska uppföljning genom integration med ekonomisystemet Movex har varit centralt för att förbättra effektiviteten i projektleveranserna. Man har också sett ett givande erfarenhetsutbyte när två separata verksamheter hanterat likartade problemställningar i samma verktyg.

Kenneth Lönnqvist, Global Project Coordinator R&D / Lars-Åke Forsell, Business Change Portfolio, Seco Tools