Play-Icon

2022-09-14

Anmäl dig till webbinarium 21 september: Framtidens portföljhantering – Att driva och styra projekt i en hybridvärld

Den 21 september kl. 10 står Antura som värd för Svenskt Projektforums webbinarium: Framtidens portföljhantering – Att driva och styra projekt i en hybridvärld.

Intresset och behovet av att se över sina strategiska satsningar och innehållet i sin utvecklingsportfölj har aldrig varit så stort som nu. En turbulent omvärld där mycket förändras innebär att alla organisationer har ett stort behov av att snabbt kunna ställa om, öka eller minska sina utvecklingsinitiativ, för att säkerställa att man är på rätt väg. Samtidigt pågår en omställning och balansgång mellan att genomföra utveckling i projektform eller i agila team. Även detta ställer andra krav på portföljhanteringen än tidigare. Allt det här påverkar såväl högsta ledningen, portföljägare, projektkontor som projektledare.

Under webbinariet kommer Anturas erfarna verksamhetskonsulter Patrik Strömbeck och Mattias Wallén att diskutera och belysa aktuella frågor kring projekt- och portföljstyrning samt visa olika lösningar och verktyg för bättre kontroll och styrning. Du kommer även att få möjligheten att ställa dina frågor gällande hur din organisation kan effektivisera projektverksamheten och portföljstyrningen med Antura Projects.

Passa på att lyssna in och delta i det kostnadsfria webbinariet som anordnas av Antura tillsammans med Projektforum.

Välkommen med din anmälan!

Datum: Onsdagen den 21 september
Tid: Kl. 10:00
Plats: Online via zoom, länk skickas ut några dagar innan mötet

www.projektforum.se