Play-Icon
2017-11-01

Antura Guldsponsor vid PMI Region 8 Meeting 2017

Antura deltar som Guldsponsor vid PMI Region 8 Meeting 17-19 november, ett årligen återkommande evenemang som samlar PMI chapter ledare från 30 länder under ett och samma tak. Denna gång står PMI Sverige för värdskapet.

PMI Region 8 Meeting 2017 arrangeras 17-19 november i Malmö och syftar till att inspirera och stötta PMI chapter ledare från lokalavdelningar i Europa. Evenemanget arrangeras årligen i en europeisk stad och denna gång står PMI Sverige för värdskapet. Antura är sedan lång tid engagerad i PMI och stöttar utvecklingen av professionell projektledning i Sverige.

I egenskap av Guldsponsor har Antura en framträdande roll och under de två dagarna finns möjlighet att utbyta erfarenheter med fler än 150 deltagare från 30 länder, delta i sessioner kring utveckling av ledarskap och projektledning samt ta del av de senaste nyheterna kring PMI:s globala initiativ.

Ta del av ytterligare information samt se programmet för PMI Region 8 Meeting 2017

 

PMI är världens ledande organisation för personer som är intresserade av professionell projektledning. Det är en fristående och icke vinstdrivande organisation vars syfte är att främja och utveckla projektledning, sprida information samt skapa kontaktytor för projektledning.

PMI Region 8 Meeting 2017