Play-Icon
2018-05-21

Antura huvudsponsor vid Projektverktygsdagen 2018

Den 25 maj arrangeras Projektverktygsdagen 2018 och Antura deltar som huvudsponsor samt föredragshållare. I samarbete med Skolfastigheter I Stockholm (SISAB), erbjuds också ett föredrag som belyser hur Antura Projects används i arbetet att bygga framtidens Stockholm.

Projektverktygsdagen arrangeras årligen och utgör en populär mötesplats för projektledare och projektintressenter i alla branscher. Årets tema handlar om att leda agilt och hantera en ständigt föränderlig miljö och föränderliga mål, i en samhällsutveckling som går i allt högre tempo.

SISAB, som äger och förvaltar merparten av Stockholms förskolor, grundskolor och gymnasieskolor, tar stöd av Antura Projects i arbetet att utveckla trygga och inspirerande utbildningsmiljöer. Vid Projektverktygsdagen kommer Eva Vesterlund, Enhetschef Projektstöd, att berätta om ett viktigt och spännande arbete; att bygga framtidens Stockholm. 

Under eftermiddagen delar Peter Bergevald, Konsultchef och Mattias Andersson, VD på Antura, med sig av erfarenheter från Göteborgs Stad, där Antura i nära samarbete bidrar till stadsutveckling, bostadsbyggande, digitalisering och hållbarhet. Det är en omfattande och diversifierad projektverksamhet som bedrivs i Sveriges näst största stad!

Välkommen att anmäla dig och dina medarbetare på www.projektverktygsdagen.se

Antura på scenen vid Projektverktygsdagen 2017.