Play-Icon
2013-03-26

Antura lanserar "Antura Projects for iPhone"

Med Antura Projects for iPhone kan du dela dokument, hantera ärenden och rapportera tid direkt i mobilen.

För ett kunna leva ett modernt mobilt liv behöver alla tjänster som vi använder finnas med i fickan. Med Antura Projects for iPhone blir det lättare än någonsin att hantera och dela information var än du befinner dig.

Antura Projects for iPhone gör det möjligt att dela dokument, hantera ärenden och rapportera tid direkt i mobilen. Med en ständig ström av ny information hålls projekten uppdaterade. Genom att pusha ut ändringar direkt till mobilen med iPhonens inbygga funktion för notifieringar kan projektmedlemmar uppmärksammas om saker utan att de själva aktivt söker efter dem.

Antura Projects for iPhone är en så kallad ”native app” som innebär att den har ett, för iPhone, väldigt intuitivt gränssnitt.

Vi är mycket stolta över att äntligen få lansera den första tilläggs-produkten i Antura Projects mobila utbud. Jag är övertygad om att det här kommer att göra projektarbete både effektivare och roligare då det kan utföras precis där det passar, både i tid och rum.”, säger Pether Wiklander, Utvecklingschef, Antura AB

Funktioner

  • Läsa projektdokument
  • Smidig tidrapportering på projekt, uppdrag, linjeaktiviteter och frånvaro
  • Se vilka som är medlemmar i dina projekt
  • Kontakta projektmedlemmar per telefon, sms eller e-post direkt från appen
  • Se och hantera alla ärenden

 

Under 2013 erbjuder vi 50% rabatt på Antura Projects for iPhone!

Kontakta Viktor Peterson för mer information.

 

Apple äger alla rättigheter till produkten och varumärket iPhone.