Play-Icon

Antura sammanfattar 2021 - ett riktigt bra år

 
Då var det dags att summera 2021. Vi kan glädjande konstatera att det trots pandemin har varit ett mycket bra år för Antura. Vi har välkomnat rekordmånga nya medarbetare och fått förtroendet från ett stort antal nya kunder som har valt Antura Projects som sitt projektverktyg. 

För att kunna fortsätta vara en leverantör i framkant inom kompletta projektverktyg har Antura under året gjort stora investeringar såväl som växt organisatoriskt, där vi under 2021 välkomnat över 20 nya medarbetare. 

Största tillväxten ser vi inom produktutveckling och support, men även andra avdelningar har vuxit. 

– Vi känner oss mer redo än någonsin för att ta oss an nya årets utmaningar och fortsätta leverera ett projektverktyg i absolut toppklass till våra befintliga och nya kunder, berättar Mattias Andersson, VD på Antura.

Under 2021 har vi migrerat till en helt ny cloud-plattform och mycket av det arbete som pågått under året har varit under huven för att framtidssäkra Antura Projects.

Ett annat av årets stora satsningsområden har varit att förbättra användargränssnittet i Antura Projects, något som också kommer att fortsätta under hela 2022.

Vi är också glada för att kunna välkomna ett 30-tal nya kunder, som under 2021 har valt Antura Projects för sin projekt-, portfölj-, och resurshantering. Bland de nya kunderna finns några av Sveriges mest välkända storföretag såväl som flera större organisationer i Danmark och UK. Vi har också inlett samarbete med en av Sveriges största statliga myndigheter, flertalet kommuner, några av Sveriges största fastighetsbolag samt flera större aktörer inom energi och VA.

– Vi är väldigt glada och stolta att så många nya kunder valt att använda Antura Projects som projektverktyg, och även att så många befintliga kunder väljer att utöka sin användning. Det är ett bevis på att det är ett mycket uppskattat verktyg som täcker de behov som våra kunder har, konstaterar Mattias.
 
På Antura har vi ett stort samhällsengagemang och donerar varje år en summa pengar till olika välgörenhetsorganisationer. Under 2021 valde vi att stötta Barncancerfonden, Hand In Hand och Min Stora Dag.

Under 2021 fyllde Antura också 20 år som bolag! Detta hoppas vi kunna fira genom att arrangera den efterlängtade Anturadagen till 12 maj 2022.

– Antura har hunnit fylla hela 20 år och det vill vi så klart fira tillsammans med våra kunder och samarbetspartners. På grund av pandemin har vi tvingats flytta fram Anturadagen flera gånger.Så nu hoppas vi verkligen kunna få möjligheten att genomföra den och ser väldigt mycket fram emot att träffa alla nya och gamla kunder.