Play-Icon

2022-02-17

Anturadagen 2022

Den 12 maj 2022 är det äntligen dags för Anturadagen igen, som nu arrangeras för femtonde gången i ordningen. Årets Anturadag kommer också bli något alldeles extra, då vi samtidigt har 20-årsjubileum, vilket vi så klart vill fira tillsammans med våra kunder och samarbetspartners. Det fullspäckade och spännande programmet kommer att släppas inom kort och man kan förvänta sig alla de ingredienser som gjort Anturadagen så uppskattad genom åren. Förhoppningsvis får vi också återse några gamla favoriter. 

Alla Anturas kunder kommer att bjudas in, men det finns även ett fåtal platser för andra som är intresserade av att veta mer om Antura Projects. Dagen och kvällen den 12 maj kommer att spenderas på Sergel Hub i Stockholm.

Boka in datumet redan nu, ytterligare information med program för dagen publiceras inom kort, tillsammans med anmälningsmöjligheter.

Vid Anturadagen samlas branschkollegor för att utbyta erfarenheter och knyta nya kontakter.

Anturdagen är en uppskattad mötesplats där Anturas kunder och andra intresserade samlas för att få inspiration och utbyta erfarenheter kring Antura Projects samt projekt- och portföljhantering.