Play-Icon

2022-11-03

Anturadagen onsdag 3 maj 2023

Onsdagen den 3 maj 2023 är det dags för Anturadagen 2023; den viktigaste mötesplatsen för Anturas kunder och andra branschfolk inom projekt- och portföljhantering.

Det fullspäckade och spännande programmet kommer att släppas inom kort och man kan förvänta sig alla de ingredienser som gjort Anturadagen så uppskattad genom åren. Till exempel högintressanta och vitt skilda kundcase, produktnyheter, kompetenspass, nätverkande och Antura Awards. Dagen kommer att ledas av vår moderator Kristian Luuk tillsammans med ett av Sveriges mest välmeriterade husband, Augustifamiljen.

Alla Anturas kunder kommer att bjudas in, men det finns även ett fåtal platser för andra som är intresserade av att veta mer om Antura Projects. Dagen och kvällen den 3 maj kommer att spenderas på Nalen i Stockholm.

Boka in datumet redan nu, ytterligare information med program för dagen publiceras inom kort, tillsammans med anmälningsmöjligheter.

Anturadagen är en uppskattad mötesplats där Anturas kunder och andra intresserade samlas för att få inspiration och utbyta erfarenheter kring Antura Projects samt projekt- och portföljhantering.