Play-Icon
2017-10-20

Nytt användargränssnitt i Antura Projects

Antura, framgångsrik leverantör av projektverktyget Antura Projects sedan 2001, släpper den 20:e oktober 2017 den efterlängtade nya versionen av Antura Projects med nytt användargränssnitt. Målsättningen är att förbättra användarupplevelsen ytterligare genom att erbjuda ett mer lättarbetat, modernt och visuellt gränssnitt.

Användarvänlighet i fokus

Det viktigaste för alla IT-system och dess användare är enkelheten, att kunna hitta och navigera till önskat ställe i systemet, att det är intuitivt hur funktionerna ska användas och att systemet ger ett verkligt stöd i arbetet. Antura har alltid satt användarvänlighet i första rummet och historiskt sett fått mycket höga betyg av sina kunder gällande användarvänlighet och användbarhet.

Den främsta inspirationen har vi hämtat från våra egna kunder och vår egen produktvision, men intryck har även tagits från aktuella designtrender samt trender inom projektverktygsbranschen i stort.

Målsättningen med det nya gränssnittet i Antura Projects har varit att:

  1. Göra det mer lättöverskådligt, intuitivt och enklare att använda 

  2. Sätta fokus på det relevanta innehållet som visas på skärmen 

  3. Data skall presenteras på ett visuellt, interaktivt och tilltalade sätt 

  4. Göra det mer modernt och stilrent

–Vårt arbete med användarvänlighet är en ständigt pågående process. Användarens upplevelse av verktyget och det faktum att det faktiskt tillför nytta i verksamheten, är det primära för oss. Vi är därför mycket stolta att kunna presentera Antura Projects nya användargränssnitt, säger Mattias Andersson, CEO på Antura.

I samband med releasen av det nya användargränssnittet, släpper Antura också stöd för Kanban-tavlor. Det världsledande analysföretaget Gartner framhåller att traditionell projektmetodik i allt högre utsträckning kombineras med agila metoder. Införandet av stöd för agila arbetssätt, genom t.ex. Kanban-tavlor, skapar större möjligheter för transparens, effektiviserar samarbetet och gör det enklare att följa planerade, genomförda och avslutade aktiviteter. 

För mer information, vänligen kontakta:

Mattias Andersson, CEO Antura Group
mattias.andersson@antura.se
+46 (0) 708 807020

 

”Användarens upplevelse av verktyget och det faktum att det faktiskt tillför nytta i verksamheten, är det primära för oss. Vi är därför mycket stolta att kunna presentera Antura Projects nya användargränssnitt.”

Mattias Andersson, CEO, Antura.

I samband med releasen av det nya användargränssnittet, släpper Antura också stöd för Kanban-tavlor.