Play-Icon
2015-04-30

Reportage från Passion for Projects 2015

Göteborg stod som värdstad för den femte upplagan av Passion for Projects, PMI Sweden Chapter's årliga kongress som i år slog alla tidigare rekord. Antura var med som både utställare och sponsor på kongressen, som med sina 720 deltagare är det största evenemanget för projekt- och portföljfrågor som hittills hållits i Skandinavien.

Under ledning av Martin Fürst, nätverksansvarig för PMIs Område Väst, deltog drygt 40 föredragshållare och tjugotalet utställare på Svenska Mässan i Göteborg den 9-10 mars. Bland huvudtalarna på årets Passion for Projects fanns välkända namn som Percy Barnevik, som bland annat höll föredrag på temat om vad som kännetecknar en stark ledare och ett framgångsrikt företag.

Även Dr Joana Geraldi och Ricardo Triana höll uppskattade keynote seminars om globala trender i projektvärlden och om bästa sätt att visuellt presentera projektinformation. Renata Chlumska, äventyrare och bergsbestigare, pratade om konsten att möta svåra utmaningar och realisera stora idéer. Bland åhörarna fanns fler än sjuhundra projektledare, programledare, portföljchefer, projektkontorschefer och andra med stort intresse och passion för projekt- och portföljfrågor. Anturas monter var som vanligt välbesökt och våra representanter på plats fick uppleva två fullspäckade och roliga dagar tillsammans med både nya och gamla kunder, samarbetspartners och branschprofiler.