Play-Icon
2013-07-15

Reportage från Projektverktygsdagen 29 maj 2013, Stockholm

Reportage: Antura var huvudsponsor av Projektverktygsdagen 2013 som gick av stapeln 29 maj i Münchenbryggeriet, Stockholm. I direkt anslutning till dagen anordnade Antura en grillafton på Nobelterrassen.

Projektverktygsdagen - Sveriges största event inom projektverktygs-branschen. Här samlas etablerade leverantörer av projektverktyg tillsammans med intresserade företag under ett och samma tak för en dag.

Antura är den enda leverantören som varit huvudsponsor samtliga av de tre senaste åren. För oss är det en självklarhet att ha en så framträdande roll som möjligt på detta event. Sedan vill vi även främja Svenskt Projektforum som organisation.

Alla som deltar på Projektverktygsdagen vill ha hjälp i sin process att hitta och utvärdera olika leverantörer och system. Efter över 10 fantastiska år i branschen ville vi också ge något tillbaka. Därför föll det sig naturligt att vårt huvudnummer gick under titeln ”Allt du behöver veta inför val av projektverktyg!”, där Anturas VD, Mattias Andersson och konsultchef, Patrik Strömbeck, sammanfattade alla erfarenheter, lärdomar och best practice från det senaste decenniet.

Vårt andra föredrag hölls av vår kund, den statliga koncernen Swedavia. Conny Ulvestaf, som är projektstrateg på Swedavias PMO, berättade hur man på ett enkelt sätt kan komma igång med portföljhantering och se direkta nyttor av Antura Projects.

Det bästa med Projektverktygsdagen är ändå de inspirerande samtalen där deltagande företag får möjlighet att berätta om behoven och utmaningarna i deras verksamhet. Och sedan vår möjlighet att visa på konkreta och praktiska lösningar för deras verksamhetsbehov.

Enligt tradition avslutades Projektverktygsdagen med att Antura bjöd på en grillafton där alla arrangörer, utställare och deltagare fick avsluta kvällen på bästa sätt.

Tack Projektforum för denna gång! Vi syns igen nästa år.