Play-Icon

Nyheter

 • 2014-02-17

  Scandi Standard förstärker projektverksamheten med Antura Projects

  Scandi Standard, med Kronfågel, Danpo och Den Stolte Hane i sortimentet, är Nordens största kycklingproducent. Man har nyligen etablerat ett PMO och infört Antura Projects som projekt- och portföljhanteringssystem.

  Kundnyhet
 • 2013-10-04

  Lyckad implementation av Antura Projects på Seco Tools

  Seco Tools är ett av världens främsta företag inom skärande metallbearbetning med närmare 5 500 medarbetare i 50 länder. Efter en noggrann marknadsundersökning och utvärdering föll valet på Antura och Antura Projects som man bedömde bäst uppfyllde de krav som verksamheten ställt.

  Kundnyhet
 • 2013-07-10

  Lokalförvaltningen i Göteborg Stad väljer Antura Projects

  Lokalförvaltningen förvaltar, anpassar och bygger lokaler och boenden för Göteborgs Stads verksamheter. Man har upphandlat ett projektverktyg med syfte att få en bättre planering, uppföljning och styrning av de ca 1000 projekt som ingår i projektportföljen. Valet föll på Antura Projects.

  Kundnyhet
 • 2013-07-08

  Migrationsverket satsar på Antura Projects för att möta morgondagens utmaningar

  Migrationsverket är en svensk myndighet som ansvarar för migrationsfrågor såsom asyl, besök och bosättning samt medborgarskap. Omvärlden ställer stora krav på utveckling och modernisering av Migrationsverkets verksamhet. Som ett led i detta arbete har man valt Antura Projects som verksamhetens samlade projektportföljverktyg.

  Kundnyhet
 • 2013-07-04

  Profoto väljer Antura Projects

  Profoto är en marknadsledande tillverkare av belysningsutrustning för fotografering, med representation och distributörer i mer än 50 länder. Profoto letade efter en helhetslösning för verksamhetens portfölj- och resurshantering. Efter en utvärdering föll valet på Antura Projects.

  Kundnyhet
 • 2013-05-06

  Jordbruksverket väljer Antura Projects

  Jordbrukspolitiken står inför den största förändringen i modern tid och förändringsarbetet sker med projekt som arbetsform – i Antura Projects!

  Kundnyhet
 • 2013-05-02

  Landstinget Kronoberg väljer Antura Projects

  Landstinget Kronoberg har valt Antura Projects för att få en bättre överblick av verksamhetens och projektkontorets samtliga projekt. Fokus ligger även på stöd för projektledare, tidrapportering och resurshantering.

  Kundnyhet
 • 2011-10-26

  PostNord-koncernen har tecknat avtal med Antura

  PostNord AB publ. är moderbolag i den gemensamma koncern som är resultatet av samgåendet mellan Post Danmark A/S och Posten AB. PostNord-koncernen har genomfört en upphandling av nytt projekt- och portföljhanteringsverktyg för hela koncernen och har nyligen tecknat avtal med Antura gällande införande av Antura Projects.

  Kundnyhet
 • 2011-01-26

  Intrum Justitia väljer Antura Projects

  Europas största kreditföretag väljer att implementera Antura Projects för sin projekt- och portföljhantering.

  Kundnyhet
 • 2010-10-15

  Fagerhult sätter allt ljus på projekten

  Belysningskoncernen Fagerhult har efter en kort utvärderingsprocess bestämt sig för att använda Antura Projects för sin projektverksamhet i Sverige och Kina.

  Kundnyhet