Nyhetsbrev #1, 2013
Till Anturas hemsida Kontakt LinkedIn

VD har ordet

2013 har varit ett fantastiskt år för Antura! Vi har haft en tillväxt på över
30%, bolaget har blivit personalägt, vi har lanserat mycket efterlängtade produktnyheter och vi har välkomnat ett 20-tal nya kunder som givit Antura sitt fortroende.

Som ett steg i riktningen att komma ännu närmare dig som har ett intresse i att följa Anturas verksamhet introducerar vi nu vårt nyhetsbrev. Vi kommer att hålla dig uppdaterad om kommande event, spännande produktnyheter, intressanta kundcase och relevanta artiklar fyllda med kunskap och inspiration.

Jag hoppas också att vi ses under något av höstens olika event; Projektforum 6-7 nov, Danska Projektverktygsdagen 21 nov och Anturadagen 27 nov på Berns. Väl mött!


Mattias Andersson, grundare och VD på Antura

Kundnyhet

Lyckad implementation av Antura Projects på Seco Tools

Seco Tools är ett av världens främsta företag inom skärande metallbearbetning med närmare 5 500 medarbetare i 50 länder. Efter en noggrann marknadsundersökning och utvärdering föll valet på Antura och Antura Projects som man bedömde bäst uppfyllde de krav som verksamheten ställt.

Läs mer »
Övrigt

Dagens Industri har utsett Antura till Gasellföretag 2013

Varje år utser Dagens industri de snabbast växande företagen i landet till Gaseller. Gasellföretagen är mästare både på lönsam tillväxt och på att skapa nya jobb. Antura är stolt Gasellföretag 2013!

Läs mer »
Event

Reportage från Projektverktygsdagen 29 maj 2013

Antura var huvudsponsor av Projektverktygsdagen 2013 som gick av stapeln 29 maj i Münchenbryggeriet, Stockholm. I direkt anslutning till dagen anordnade Antura en grillafton på Nobelterrassen.

Läs mer »
Kundnyhet

Lokalförvaltningen i Göteborg Stad väljer Antura Projects

Lokalförvaltningen förvaltar, anpassar och bygger lokaler och boenden för Göteborgs Stads verksamheter. Man har upphandlat ett projektverktyg med syfte att få en bättre planering, uppföljning och styrning av de ca 1000 projekt som ingår i projektportföljen. Valet föll på Antura Projects.

Läs mer »
Event

Reportage från Anturadagen 15 maj 2013, Stockholm

Under Anturadagen 15 maj 2013 fokuserade vi på förändringsarbete i kombination med Antura Projects och fick ta del av intressanta kundcase från Arbetsförmedlingen och Folksam, spännande produktnyheter samt kvällsunderhållning av högsta klass.

Läs mer »
Kundnyhet

Migrationsverket satsar på Antura Projects för att möta morgondagens utmaningar

Migrationsverket är en svensk myndighet som ansvarar för migrationsfrågor såsom asyl, besök och bosättning samt medborgarskap. Omvärlden ställer stora krav på utveckling och modernisering av Migrationsverkets verksamhet. Som ett led i detta arbete har man valt Antura Projects som verksamhetens samlade projektportföljverktyg.

Läs mer »
Resurser

Allt du behöver veta inför val av projektverktyg!

På Projektverktygsdagen 2013 höll Mattias Andersson (VD) och Patrik Strömbeck (Konsultchef) på Antura ett mycket uppskattad föredrag med ambitionen att förmedla en samlad bild av allt man behöver veta vid val av projektverktyg.

Ladda ner »
Antura Projects - Funktioner » Tilläggsprodukter » Kundutlåtanden » Beställ broschyrer » Online-demo »

Antura AB - Göteborg
Västra Hamngatan 13 A
411 17, Göteborg
+46 (0)31 - 701 80 30
www.antura.se

Antura AB - Stockholm
Vasagatan 40
111 20 Stockholm
+46 (0)31 - 701 80 30
www.antura.se

Antura A/S - Køpenhavn
Rådhuspladsen 16
1550 København
+45-70 25 50 35
www.antura.dk

Antura Software UK Limited - London
The Lloyd’s Building
Gallery 4, 12 Leadenhall Street V
London, EC3V 1LP
www.antura.com