Nyhetsbrev #1, 2014
Till Anturas hemsida Kontakt LinkedIn

VD har ordet

Nu har vi lagt julhelger och sportlov bakom oss och ser med tillförsikt fram emot ett nytt händelserikt år på Antura.

Antura har som ambition att alltid ligga i teknikens framkant och samtidigt erbjuda det bästa stödet till våra kunder och användare. Därför satsar vi stort under 2014 på att bygga ut Antura Projects med flera moderna samarbetsfunktioner. Det är mycket glädjande att vi nu kan presentera Antura Projects Online Meetings, Anturas nya lösning för onlinemöten. Det är den viktigaste satsningen vi gör inom detta område.

Under mars lanseras även den nya produktfamiljen Antura Projects Mobile samt Antura Projects Viewer, en produkt som ger omedelbar åtkomst till ritningar och dokument direkt i webbläsaren för mer än 300 olika filtyper.

Jag hoppas vi får möjlighet att presentera våra nya spännande produktsatsningar för er under något av vårens olika event; Passion for Projects 9-10 mars i Helsingborg och Projektverktygsdagen 27 maj på Münchenbryggeriet. Väl mött!

Mattias Andersson, grundare och VD på Antura

Produktnyhet

Antura lanserar Online Meetings

Samarbete och kommunikation är två avgörande framgångsfaktorer för att lyckas med projekt- och portföljhantering. Därför lanserar Antura nu Antura Projects Online Meetings, en kraftfull och användarvänlig mötestjänst.

Läs mer »
Event

Reportage från Projektverktygsdagen 27 nov 2013

Senaste Anturadagen gick av stapeln 27 nov 2013 på Berns. Innehållet var som vanligt fullspäckat med intressanta programpunkter med massor av kunskap och inspiration att ta med sig hem. Här kan du ta del av vårt reportage från eventet.

Läs mer »
Kundnyhet

Munters tecknar avtal med Antura

Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling vars experter skapar perfekt klimat för kunder i 30 länder av 3 000 medarbetare. Munters valde Antura Projects för att få kontroll på sin projektportfölj och för att ge sina projektledare ett stöd.

Läs mer »
Produktnyhet

Antura lanserar Viewer

Antura lanserar nu Antura Projects Viewer, en tjänst som ger omedelbar åtkomst till ritningar och dokument direkt i webbläsaren. Mer än 300 olika filtyper kan visas och hanteras utan behov av speciell programvara.

Läs mer »
Kundnyhet

.SE tecknar avtal med Antura

Stiftelsen för internetinfrastruktur, .SE, ansvarar för .se-domänerna och driver utvecklingen av internet i Sverige genom flera olika initiativ. Stiftelsen valde Antura Projects som projektverktyg för att stödja sin projektorienterade verksamhet och sitt viktiga uppdrag.

Kundnyhet

Scandi Standard förstärker projektverksamheten med Antura Projects

Scandi Standard, med Kronfågel, Danpo och Den Stolte Hane i sortimentet, är Nordens största kycklingproducent. Man har nyligen etablerat ett PMO och infört Antura Projects som projekt- och portföljhanteringssystem.

Läs mer »
Övrigt

Computer Sweden utser Antura till HIT-bolag

Antura slutade på plats nr 24 av Sveriges 50 mest innovativa och hypade tillväxtföretag i IT-branschen – ett HIT-bolag enligt Computer Sweden.

Läs mer »
Antura Projects - Funktioner » Tilläggsprodukter » Kundutlåtanden » Beställ broschyrer » Online-demo »

Antura AB - Göteborg
Västra Hamngatan 13 A
411 17, Göteborg
+46 (0)31 - 701 80 30
www.antura.se

Antura AB - Stockholm
Vasagatan 40
111 20 Stockholm
+46 (0)31 - 701 80 30
www.antura.se

Antura A/S - Køpenhavn
Rådhuspladsen 16
1550 København
+45-70 25 50 35
www.antura.dk

Antura Software UK Limited - London
The Lloyd’s Building
Gallery 4, 12 Leadenhall Street V
London, EC3V 1LP
www.antura.com