Nyhetsbrev #1, 2017
Till Anturas hemsida Kontakt LinkedIn
VD har ordet

En spännande och händelserik tid ligger framför oss!

Med ett starkt 2016 bakom oss tar vi nya tag och utvecklingen går tveklöst åt rätt håll. Antura har som ambition att ligga i teknikens framkant och samtidigt erbjuda det bästa stödet till våra kunder och användare. Under 2017 riktar vi fokus mot att förbättra Antura Projects inom ett flertal områden, en positiv förändringsresa som innebär att nya funktioner adderas och att användarupplevelsen lyfts ytterligare. Det är en viktig satsning, som engagerar hela bolaget. Denna nyfikenhet och vår samlade kompetens utgör en väsentlig del av Anturas styrka. Vi knyter starka band till våra kunder och drivs av målsättningen att överträffa våra kunders förväntningar. Detta är en av anledningarna till att många verksamheter väljer Antura som leverantör men det är också något som vi märker påverkar i valet av arbetsgivare.

Under 2016 och fram till dagens datum har vi välkomnat 24 nya medarbetare. Förstärkningen avser ett flertal områden, bland annat affärsområdet Professional Services där två av Sveriges mest erfarna ledare inom PPM-området tillträdde i början av 2017. Patrik Bergström intog rollen som Director Professional Services och efterträdde därmed Patrik Strömbeck, som fortsatte i en ledande roll som bland annat Chief Information Security Officer (CISO). Peter Bergevald tillträdde som Consulting Director Gothenburg, vilket innebär huvudansvar för Anturas Göteborgsbaserade personal inom Professional Services.

Genom åren har vi utvecklat en djup förståelse för projektverksamheter inom olika branscher och vi delar gärna med oss av våra erfarenheter. Fredagen den 7 april arrangerar Antura och Tieto ett frukostseminarium, där vi demonstrerar hur portföljhantering kan bedrivas i praktiken och skapa omedelbar nytta för din verksamhet. Jag önskar dig varmt välkommen dit!

Såhär inför våren ser vi verkligen fram emot möjligheten att utvecklas vidare tillsammans med er. En spännande och händelserik tid ligger framför oss!

Mattias Andersson, grundare och VD på Antura

nyhet

Antura tillsätter nya nyckelpersoner inom affärsområdet Professional Services

Antura förstärker organisationen med två av Sveriges mest erfarna ledare inom PPM-området. Patrik Bergström tillträder i rollen som Director Professional Services och Peter Bergevald tar plats som Consulting Director Gothenburg.

Läs mer »
Event

Frukostseminarium: Modell och verktyg – projektportföljhantering i praktiken

Välkommen till Anturas och Tietos frukostseminarium fredagen den 7 april, där vi demonstrerar hur portföljhantering kan bedrivas i praktiken och skapa omedelbar nytta för din verksamhet! Seminariet arrangeras i Stockholm. Antalet platser är begränsat så anmäl dig snarast.

Läs mer »
kundnyhet

SWARCO ger grönt ljus för Antura Projects

SWARCO, ett av de snabbast växande bolagen inom avancerade ITS och trafiklösningar i Europa, breddar användandet av Antura Projects inom den nordiska organisationen. I nästa steg kan Antura Projects komma att införas som koncernövergripande projektverktyg.

Läs mer »
kundnyhet

Fagerhult tar stöd av Antura Projects vid utvecklingen av framtidens belysning

Fagerhult tar stöd av Antura Projects vid utvecklingen av framtidens innovativa belysningsprodukter: –Ett gemensamt projektverktyg ger en bra överblick över våra produktutvecklingsprojekt och underlättar det globala samarbetet, konstaterar Håkan Elvingson, Project Management Manager vid Fagerhult.

Läs mer »
Antura Projects - Funktioner » Tilläggsprodukter » Kundutlåtanden » Beställ broschyrer » Online-demo »

Antura AB - Göteborg
Västra Hamngatan 13 A
411 17, Göteborg
+46 (0)31 - 701 80 30
www.antura.se

Antura AB - Stockholm
Vasagatan 40
111 20 Stockholm
+46 (0)31 - 701 80 30
www.antura.se

Antura A/S - Køpenhavn
Rådhuspladsen 16
1550 København
+45-70 25 50 35
www.antura.dk

Antura Software UK Limited - London
The Lloyd’s Building
Gallery 4, 12 Leadenhall Street V
London, EC3V 1LP
www.antura.com