Nyhetsbrev nr 3, 2016
Till Anturas hemsida Kontakt LinkedIn

Säkra din plats vid Anturadagen 2016!

Då var det äntligen dags för den största Anturadagen hittills och möjligheten att fira Anturas 15-årsjubileum tillsammans! Onsdagen den 26 oktober arrangeras Anturadagen 2016 och vi utlovar ett program fyllt av inspiration, kunskap och underhållning. Anmäl dig idag till Sveriges mötesplats nr 1 för branschfolk inom projekt- och portföljhantering!

Läs mer »
kundnyhet

Antura välkomnar Luleå kommun som ny kund

Områden som stadsplanering, investering, drift och underhåll, vatten och avlopp samt fastigheter är viktiga för Luleå, som är en av Sveriges tillväxtkommuner. Nu har kommunen givit Antura förtroendet som leverantör av projektverktyg. Välkommen Luleå kommun och stadsbyggnadsförvaltningen!

Läs mer »
produktnyhet

Tyska nytt systemspråk i Antura Projects

Antura bidrar till framgången hos marknadsledande verksamheter i mer än 50 länder och efterfrågan på den internationella marknaden är fortsatt stor. Som en viktig del i expansionen lanseras en sjätte språkversion av projektverktyget, vilken tilltalar många större kunder i bland annat Tyskland, Österrike och Schweiz.

Läs mer »
reportage

Stadsutveckling i Sverige – vår tids viktigaste projekt

Just nu pågår en av de mest spännande epokerna någonsin inom stadsutveckling, där svenska kommuner utvecklar mark och fastigheter för att skapa mer attraktiva och hållbara städer för den snabbt växande befolkningen. Som "Powered By"- sponsor av projektverktygsdagen 2016 medverkade Antura som föredragshållare med key note "Stadsutveckling i Sverige - vår tids viktigaste projekt."

Läs mer »
Antura Projects - Funktioner » Tilläggsprodukter » Kundutlåtanden » Beställ broschyrer » Online-demo »

Antura AB - Göteborg
Västra Hamngatan 13 A
411 17, Göteborg
+46 (0)31 - 701 80 30
www.antura.se

Antura AB - Stockholm
Vasagatan 40
111 20 Stockholm
+46 (0)31 - 701 80 30
www.antura.se

Antura A/S - Køpenhavn
Rådhuspladsen 16
1550 København
+45-70 25 50 35
www.antura.dk

Antura Software UK Limited - London
The Lloyd’s Building
Gallery 4, 12 Leadenhall Street V
London, EC3V 1LP
www.antura.com