Play-Icon

Din karriär på Antura

Med 20 års erfarenhet och fler än 200 000 nöjda användare i mer än 50 länder, skapar vi tillsammans med våra kunder framgångsrika verksamheter och samhällsnytta.

Ett arbete att känna stolthet över

På Antura har vi fokus på att ständigt förbättra en produkt som används av 10.000-tals användare varje dag och som är betydelsefull för många stora och välkända kunder, inom såväl privat som offentlig sektor. Tillgången till ett kraftfullt system för planering, hantering och styrning av projekt ger verksamheter rätt förutsättningar att lyckas, oavsett om det handlar om att sätta spaden i jorden för ett nytt bostadsområde, utveckla energieffektiv belysning eller förbättra utbudet av försäkrings- och pensionsrådgivningstjänster. 

Sedan Antura grundades 2001 har vi genomfört 100-tals lyckade implementationer, hos organisationer såväl inom som utanför Sveriges gränser. Under åren har vi samlat på oss gedigen erfarenhet från olika branscher och har därför stor förståelse för våra kunders utmaningar och behov. Det är vi stolta över!

Antura som arbetsgivare och rekryteringsprocessen

På Antura värderar vi kompetens och teamarbete högt. Tillsammans skapar och implementerar vi ett av marknadens ledande verktyg för projekt- porfölj- och resurshantering. Därför är vi noggranna i vår rekrytering, så att du som kommer hit ska få rätt bild av bolaget. Att vi matchar med varandra är viktigast!

I rekryteringsprocessen kommer du att träffa ledare och framtida kollegor och vi kommer att intressera oss för din kompetens och dina personliga egenskaper. Du får göra färdighetstester som är relevanta för den roll som du söker. Framför allt värderar vi din förmåga att lära nytt och ta dig an nya utmaningar; kandidater med en historik där detta har varit en del av vardagen värdesätter vi högt.

Våra team jobbar bäst tillsammans - med varandra och resten av bolaget. Oavsett inom vilket område vi arbetar, har vi samma grund att stå på. 

Hög kvalitet. Helt enkelt.

Allt vi gör och levererar på Antura ska genomsyras av kvalitet. För oss innebär kvalitet att våra produkter och lösningar håller högsta kvalitet och genererar maximal kundnytta. Vi åstadkommer detta genom ett stort intresse och lyhördhet för våra kunders behov. Kvalitet innebär också expertis, tillgänglighet och leveransprecision med ett kvalitetssäkrat arbetssätt som är under ständig utveckling och förbättring.

Antura är enkelt! Våra produkter och lösningar är enkla att införa och använda, även för ovana användare. Komplicerade behov ska hanteras på ett enkelt sätt och Antura Projects ska bidra till att underlätta och lösa våra kunders utmaningar. Vårt förhållningssätt, att inte komplicera saker och ting, gäller både mot marknaden och mellan medarbetare.

Leverans och konsultation 

Som Business Consultant (projektledare/verksamhetsutvecklare) på Antura handlar arbetet om att bygga relationer med Anturas kunder. Samtliga konsulter arbetar parallellt med många kunder från flera olika branscher. 

Ingen dag är den andra lik. En vecka kan starta med workshops för att kartlägga en industriell R&D-enhets behov för att effektivisera sitt resursutnyttjande – viktigt för att vi ska kunna ge kunden de bästa förutsättningarna för att utveckla verksamheten med stöd av Antura Projects. Nästa dag ska 10 projektledare på ett fastighetsbolag utbildas och senare samma dag handlar arbetet om att stötta en kommun med att bättre prognostisera effekterna av samhällsbyggnadsprojekt. Dagen därpå genomförs ett möte med en ledningsgrupp, där syftet är att strukturera och prioritera projektportföljen. Veckan avslutas med telefonmöten för att svara på enklare frågor samt analysera hur en IT-avdelnings kostnadsutfall ska landa på bästa sätt i projektverktyget. Kort sagt – som konsult på Antura dyker du ned i alla tänkbara branscher och projekt. Och arbetar med ett av de ledande verktygen på marknaden – Antura Projects.

Systemutveckling 

Systemutveckling på Antura handlar om att lösa riktiga affärsproblem för våra kunder; några av marknadens mest framgångsrika bolag. Vissa saker vi gör är tekniskt komplexa, andra är domänmässigt kluriga. Tekniskt jobbar vi mycket med Microsoft-stacken och är sedan flera år certifierad Microsoft-partner. Det innebär att vi satsar mycket på kompetensutveckling för våra mjukvaruingenjörer. Tekniker/språk som är aktuella just nu är TSQL, C#, F# och React med TypeScript samt Selenium och Bamboo.

Avdelningen jobbar i team med blandade kompetenser, automatiserar mycket av vår process och släpper mjukvara till kund relativt ofta. Givetvis har vi ambitioner att utvecklas – och en strategi (=målbild + tillvägagångssätt) för att komma framåt. Jobbar du som mjukvaruingenjör på Antura är du i hög grad involverad i hur vi löser utmaningarna. Det innebär att du får bidra med kontinuerlig förbättring och förändring av våra processer, vår arkitektur och våra arbetssätt. Det viktiga är inte att vi gör som vi alltid gjort, utan att göra det som är bäst för Antura och för kunderna nu och framöver.

Resultat över process
Tydliga mål över detaljerade planer
Kontinuerlig evolution över stora förändringar
Lärande över kunnande
Action över konsensus

Inom mjukvaruutveckling arbetar vi ständigt med att leverera nästa förbättring av Antura Projects, baserat på dessa principer.

 

 

Lediga tjänster

IT-Tekniker/Support-tekniker

Göteborg

Vi söker dig med en bred teknikkunskap främst inom Microsofts produkter, så väl klient som server. Du är van att ta till dig ny teknik och koncept på egen hand så väl som genom att dela erfarenheter och kunskap med dina kollegor. Vi erbjuder en platt supportorganisation med varierande arbetsuppgifter där vi jobbar tillsammans som team för att leverera våra resultat. 

Mjukvaruutvecklare

Göteborg

Som mjukvaruutvecklare på Antura kommer du att skapa lösningar för vår  webbaserade standardprodukt som hanterar komplex information i vår  produkt för PPM- och projektstyrning. 

QA/Testare

Göteborg

Vi letar efter dig som är engagerad, intresserad och kvalitetsmedveten QA-person och som gillar att jobba tillsammans med duktiga kollegor för att nå gemensamma mål.

Projektledare/verksamhetskonsult 

Stockholm

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med införande av exempelvis projektverktyg eller andra verksamhetssystem. Har du erfarenhet av Antura Projects, i rollen som konsult, kund eller användare är det ett stort plus. Hos oss får du möjlighet att arbeta med fantastiska kollegor och bidra till framgången hos Sveriges mest välkända företag och organisationer!

Front-end-utvecklare med UX-intresse

Göteborg

Som gränssnittsutvecklare på Antura kommer du att designa, presentera  och skapa nya gränssnitt för vår webbaserade standardprodukt för PPM-  och projektstyrning.

Vill du växa tillsammans med oss?

Här får du möjlighet att möta några av dina blivande kollegor på lite närmare håll.

Följ oss i sociala medier!