Play-Icon

Nyheter

 • 2018-06-18

  Katrineholms största hyresvärd KFAB väljer Antura Projects

  Katrineholms Fastighets AB (KFAB) har valt att implementera Antura Projects som nytt projektverktyg. Därmed ersätter bolaget de tidigare systemen iBinder och Interaxo.

  Kundnyhet
 • 2018-06-13

  Antura förstärker styrelsen – tar in Elicits och Benifys medgrundare

  Vid Anturas årsstämma 2018 valdes Patrik Thelandersson (Elicit) och Andreas Nyberg (Benify) in i Anturas nya styrelse. Som medgrundare av Elicit Group respektive Benify, tillför dessa nyförvärv värdefull kompetens och erfarenhet inom bland annat strategisk mjukvaruutveckling, internationalisering samt hållbar tillväxt.

  Övrigt
 • 2018-05-30

  Göteborg bygger för framtiden -med stöd av Antura Projects

  Göteborg står inför sitt största utvecklingssprång i modern tid. Omfattande infrastruktur- och byggprojekt planeras i samverkan mellan förvaltningar och bolag, men komplexiteten är stor. Genom Antura Projects uppnår de olika projektverksamheterna transparens; all information som behövs för att planera, hantera och styra de omfattande projekten finns tillgänglig för alla, i realtid.

  Övrigt
 • 2018-05-24

  Trygg hantering av personuppgifter

  Vi på Antura är måna om att du ska känna dig trygg i dina kontakter med oss. Därför vill vi berätta att vi har anpassat vår hantering av personuppgifter till den nya dataskyddsförordningen (GDPR) som börjar gälla i hela EU den 25 maj.

  Övrigt
 • 2018-05-21

  Antura huvudsponsor vid Projektverktygsdagen 2018

  25 maj arrangeras Projektverktygsdagen 2018 och Antura deltar som huvudsponsor samt föredragshållare. I samarbete med Skolfastigheter I Stockholm (SISAB), erbjuds också ett föredrag som belyser hur Antura Projects används i arbetet att bygga framtidens Stockholm.

  Event
 • 2018-05-09

  Anturadagen 14 november 2018 - save the date!

  Den 14 november arrangeras Anturadagen 2018, den viktigaste mötesplatsen för Anturas kunder och andra branschfolk inom projekt- och portföljhantering. Anteckna datumet redan nu, ytterligare information samt program för dagen publiceras inom kort.

  Event
 • 2018-05-08

  Finska nytt systemspråk i Antura Projects

  Antura lanserar ett sjunde systemspråk och erbjuder nu projektverktyget Antura Projects på finska.

  Produktnyhet
 • 2018-05-03

  Outokumpu: Antura Projects det självklara stödet för projekt inom R&D

  Outokumpu, en världsledande leverantör av rostfritt stål, har samlat alla projekt relaterade till R&D i Antura Projects. Resultatet? Smidigare samarbete, effektivare kunskapsutbyte och förbättrad kapacitetsplanering

  Övrigt
 • 2018-04-12

  Möjligheten att växa med verktyget avgörande när Öresundskraft rustar för framtiden

  Efter ett framgångsrikt införande använder Öresundskraft Antura Projects för samtliga projekt inom koncernen. När projektverksamheten står inför ett paradigmskifte är ett heltäckande projektverktyg och kontinuerlig dialog med leverantören av yttersta vikt.

  Kundnyhet
 • 2018-04-10

  Antura välkomnar Bolagsverket som ny kund

  Ytterligare en svensk myndighet har givit Antura sitt förtroende; efter en noggrann utvärdering av olika projektverktyg har Bolagsverket valt Antura Projects som systemstöd.

  Kundnyhet