Play-Icon

Nyheter

 • 2022-05-19

  Reportage från Anturadagen 2022

  Vid Anturadagen 2022 samlades över 250 projektchefer, portföljansvariga och andra intresserade för att nätverka, utbyta erfarenheter kring Antura Projects och projekt- och portföljhantering samt vara med och fira Anturas 20-årsjubileum. Ta del av vårt reportage från en mycket minnesvärd och inspirerande dag!

  Reportage
 • 2022-04-28

  Antura Projects implementeras på Försäkringskassan

  Försäkringskassan har under 2021/-22 upphandlat och implementerat Antura Projects. Systemet ska fungera som verktygsstöd för projektledare, för resurs- och portföljhantering samt för tidrapportering främst inom IT-verksamheten.

  Kundnyhet
 • 2022-04-12

  Antura välkomnar Victoriahem som ny kund!

  Victoriahem har valt Antura Projects som portfölj, projekt, -och resurshanteringsverktyg, för styrning och uppföljning av samtliga projekt i deras fastighetsplan.

  Kundnyhet
 • 2022-04-01

  Anturadagen 12 maj 2022 – program och anmälan

  Anturadagen 2022 kommer bli något alldeles extra, då vi samtidigt har 20-årsjubileum, vilket vi så klart vill fira tillsammans med våra kunder och samarbetspartners. Det fullspäckade och spännande programmet består av praktikfall, föredrag, kompetensutveckling och underhållning i världsklass med Solala och Johan Ståhl. Dagens leds av vår moderator, Kristian Luuk. Välkommen att säkra din plats!

  Event
 • 2022-03-29

  Granitor Systems får rätt stöd och kontroll över sina projekt med Antura Projects

  Granitor Systems (tidigare Midroc Automation), är Norra Europas ledande leverantör av resurseffektiviserande system, där man levererar kompletta anläggningar inom industri, energi och infrastruktur. Med Antura Projects ser man nu tydliga effektiviseringseffekter och har fått rätt kontroll och stöd till projekten.

  Kundnyhet
 • 2022-02-01

  Wallenstam väljer Antura Projects som projektverktyg

  Wallenstam har valt Antura som leverantör av projekt- och portföljverktyg för hela sin verksamhet. Nu kan projektarbetet förenklas, där projektmetodiken blir en lättillgänglig och integrerad del av verktyget för att bygga en lärande organisation. Dessutom kommer Wallenstam att kunna hantera sin projektportfölj på ett mycket effektivare sätt.

  Kundnyhet
 • 2022-01-26

  Ny funktion i Antura Projects - IFC Viewer för 2D/3D/BIM-modeller

  För att kunna erbjuda ett bättre stöd till verksamheter inom bygg och fastighet där ritningar och modeller i 2D och 3D är en viktig del, lanserar Antura nu en IFC Viewer.

  Produktnyhet
 • 2022-01-25

  Hyde Group väljer Antura Projects som projekt- och portföljverktyg

  Hyde Group, ett av Englands ledande fastighetsbolag, ersätter Excel och andra verktyg med Antura Projects. Satsningen är en viktig del i deras arbete med att effektivisera, prioritera och följa upp sina förändringsprojekt.

  Kundnyhet
 • 2022-01-13

  Antura sammanfattar 2021 - ett riktigt bra år

  Vi har välkomnat rekordmånga nya medarbetare och fått förtroendet från ett stort antal nya kunder som har valt Antura Projects som sitt projektverktyg.

  Övrigt
 • 2021-01-26

  Skolverket väljer Antura Projects för sin portfölj-, projekt- och resursplanering

  För att bättre kunna nyttja befintliga resurser inom statsbidrag-, projekt-, förvaltning- och portföljhantering, har Skolverket valt Antura Projects som systemstöd.

  Kundnyhet