Play-Icon

Nyheter

 • 2022-07-06

  Antura önskar glad sommar och summerar halvåret!

  Halva 2022 är avverkat och det är dags att summera hur det har gått för Antura de senaste 6 månaderna. Läs vår summering här.

  Övrigt
 • 2022-06-28

  Umeå kommun inför Antura Projects som projektverktyg

  Teknik- och fastighetskontoret hos Umeå kommun har tagit stöd av Antura Projects, med målsättningen att uppnå bättre planering, uppföljning och styrning av sina olika projekt.

  Kundnyhet
 • 2022-06-20

  Elvaco har gjort en stor förändringsresa med hjälp av Antura Projects, med fokus på portföljstyrning och transparens

  Elvacos produkter används av tusentals företag runt om i världen inom fjärrvärme-, vatten-, fastighets- el- och gasbranschen. För att få en bättre övergripande bild och skapa transparens i alla projekt implementerade de Antura Projects som portfölj -och projektverktyg i verksamheten.

  Kundnyhet
 • 2022-05-19

  Reportage från Anturadagen 2022

  Vid Anturadagen 2022 samlades över 250 projektchefer, portföljansvariga och andra intresserade för att nätverka, utbyta erfarenheter kring Antura Projects och projekt- och portföljhantering samt vara med och fira Anturas 20-årsjubileum. Ta del av vårt reportage från en mycket minnesvärd och inspirerande dag!

  Reportage
 • 2022-04-28

  Antura Projects implementeras på Försäkringskassan

  Försäkringskassan har under 2021/-22 upphandlat och implementerat Antura Projects. Systemet ska fungera som verktygsstöd för projektledare, för resurs- och portföljhantering samt för tidrapportering främst inom IT-verksamheten.

  Kundnyhet
 • 2022-04-12

  Antura välkomnar Victoriahem som ny kund!

  Victoriahem har valt Antura Projects som portfölj, projekt, -och resurshanteringsverktyg, för styrning och uppföljning av samtliga projekt i deras fastighetsplan.

  Kundnyhet
 • 2022-04-10

  Advokatbyrån ANNOT har valt Antura Projects som verktyg för säker och effektiv hantering av kundprojekten

  Advokatbyrån ANNOT är boutiquebyrån som arbetar mot hela Sverige och har hög specialiseringsnivå inom entreprenad, offentlig upphandling och affärsjuridik. För att effektivt kunna styra och leverera sin samlade kompetens till kunden i varje specifikt uppdrag/kundprojekt så har de valt att implementera Antura Projects som systemstöd i verksamheten.

  Kundnyhet
 • 2022-04-01

  Anturadagen 12 maj 2022 – program och anmälan

  Anturadagen 2022 kommer bli något alldeles extra, då vi samtidigt har 20-årsjubileum, vilket vi så klart vill fira tillsammans med våra kunder och samarbetspartners. Det fullspäckade och spännande programmet består av praktikfall, föredrag, kompetensutveckling och underhållning i världsklass med Solala och Johan Ståhl. Dagens leds av vår moderator, Kristian Luuk. Välkommen att säkra din plats!

  Event
 • 2022-03-29

  Granitor Systems får rätt stöd och kontroll över sina projekt med Antura Projects

  Granitor Systems (tidigare Midroc Automation), är Norra Europas ledande leverantör av resurseffektiviserande system, där man levererar kompletta anläggningar inom industri, energi och infrastruktur. Med Antura Projects ser man nu tydliga effektiviseringseffekter och har fått rätt kontroll och stöd till projekten.

  Kundnyhet
 • 2022-02-01

  Wallenstam väljer Antura Projects som projektverktyg

  Wallenstam har valt Antura som leverantör av projekt- och portföljverktyg för hela sin verksamhet. Nu kan projektarbetet förenklas, där projektmetodiken blir en lättillgänglig och integrerad del av verktyget för att bygga en lärande organisation. Dessutom kommer Wallenstam att kunna hantera sin projektportfölj på ett mycket effektivare sätt.

  Kundnyhet