Play-Icon

För att kunna erbjuda ett bättre stöd till verksamheter inom bygg och fastighet där ritningar och modeller i 2D och 3D är en viktig del, lanserar Antura nu en IFC Viewer.

Vi har under de senaste åren sett ett stort intresse och behov bland Anturas kunder att effektivt kunna arbeta med ritningar och modeller i 2D- och 3D-format. Därför lanserar vi nu Antura Projects IFC Viewer, som erbjuder stöd för att visa och navigera 2D- och 3D-modeller.

Med Antura Projects IFC Viewer kan man navigera, rotera, zooma, panorera och mäta direkt i modellerna. Man kan också styra visningen av enskilda objekt och lager, markera och skriva ut sina vyer och enkelt dela en länk med andra. Allt direkt i webbläsaren, så det behövs inget installerat program för att använda funktionen. 

Antura Projects IFC Viewer har stöd för ritningar och modeller från ett brett utbud av applikationer såsom AutoCAD, Fusion 360, Revit och många fler. 

Antura Projects IFC Viewer erbjuds som en tilläggsprodukt till Antura Projects. För mer information eller beställning vänligen kontakta er kundansvarige eller

Läs mer om IFC Viewer här!