+
2015-11-05

Reportage från Anturadagen 2015

Torsdagen den 22 oktober 2015 arrangerades den tionde upplagan av Anturadagen. Över 200 projektchefer, portföljansvariga och andra intressenter samlades en heldag för att utbyta erfarenheter kring Antura Projects och projekt- och portföljhantering. Här kan du ta del av vårt reportage från eventet.

Anturadagen är en uppskattad mötesplats där Anturas kunder och andra intresserade samlas för att utbyta erfarenheter kring Antura Projects och projekt- och portföljhantering. Detta år hade över 200 personer samlats för att lyssna till kundcase från verkstadskoncernen Seco Tools, universitetssjukhuset CHUV i Schweiz och Göteborgs Stad. 

Daniel Jafari, en av Sveriges främsta experter på nyttorealisering, var också på plats för att presentera hur nyttorealisering kan uppnås genom projektportföljstyrning.

Denna gång erbjöds mer möjligheter till interaktivitet och delaktighet än någonsin. Som en del i det mycket uppskattade föredraget ”Best Practice för införande av projektverktyg”, fick vi med livepolls veta hur Sveriges mest kunniga PPM-publik ställde sig till olika centrala frågor på temat.

En paneldebatt där sex experter inom PPM diskuterade införande och förvaltning av projektverktyg avslutade dagen innan kvällsminglet tog vid. Johan Ståhl och Wolfgang Moser, andrepristagaren i close-up magi vid det senaste världsmästerskapen i trolleri, visade upp en enastående show och därefter bjöd Al Pitcher på sin kritikerrosade stand-up repertoar med hög igenkänningsfaktor. Skratten var många under kvällen!

Som tack för deras insatser på Anturadagen, valde Antura detta år att donera en summa pengar till UNHCR i varje föredragshållares namn. Ett bra sätt att stödja kampen för en värld där människor på flykt har en trygg framtid.

Tack för en fantastisk Anturadag 2015. På återseende!

 

Reportagefilm från Anturadagen 22 oktober 2015 (03:38)

Vimeo-ID: 146276481

Bildreportage från Anturadagen 2015