Play-Icon
2012-10-26

Reportage från Projektforum 2012

Antura var guldutställare på Projektforum 2012, 23-24 okt. Rikard Thelander på Nynas (inbjuden av Antura) höll det mycket uppskattade föredraget "Från enskilda projekt till samordnad projekt- och portföljhantering"

Projektforum 2012 ägde rum 23-24 oktober på Münchenbryggeriet i Stockholm. 2 dagar med workshops och seminarier om projekt och projektledning. I år fokuserade man på förändringsledning och förändringsprojekt.

Anturas workshop i samarbete med Nynas


Rikard Thelander

Från enskilda projekt till samordnad projekt- och portföljhantering

Ta del av erfarenheterna från Nynas utveckling mot samordnad projekt- och portföljhantering. Centrala förbättringsområden har varit planering, rapportering samt tids- och kostnadsuppföljning med hjälp av Antura Projects. Rikard visar även framsteg man gjort gällande utveckling av projektledare, organisation, styrgruppsarbete och flertalet andra områden.

Rikard Thelander är Head of Project Engineering på Nynas, vilket är en global funktion med ansvar för alla investeringsprojekt. Han har tidigare varit Manager för Design & Product Management på Pharmadule samt projektledare och projektchef på flera olika bolag.

Rikard Thelander, Head of Project Engineering, Nynas
 

Patrik Strömbeck, Regionchef Stockholm hos Antura, välkomnar intresserade mässbesökare till Anturas monter.

Glada miner på Patrik Norling (Projektledare på Antura) inför dagens programpunkter.

Patrik Strömbeck presenterar funktioner och egenskaper i Antura Projects.

Rikard Thelander, Head of Project Engineering på Nynas, var inbjuden av Antura för att berätta om deras spännande utveckling inom projektområdet med hjälp av Antura Projects.

Många var intresserade att ta del av erfarenheterna från Nynas i den fullsatta Mälarsalen i Münchenbryggeriet

Antura tackar Svenskt Projektforum och alla deltagare för en fantastisk dag och kväll på Münchenbryggeriet.