Play-Icon
2010-06-01

Reportage från Projektverktygsdagen 2010

Antura var gulduställare på årets upplaga av Projektverktygsdagen med Svenskt Projektforum som arrangör och nästan 200 deltagare. För Anturas del så blev dagen en stor succé, med två fullsatta föredrag och stort intresse i montern.

Antura genomförde följande två föredrag:

Ett praktikfall: Antura Projects på SJ

Nyckeln till effektiv projektportföljhantering bygger på att rätt information finns tillgänglig. Genom att först vinna projektledarnas förtroende med ett verktyg som stödjer det dagliga arbetet, ges ledningen på SJ förutsättningar att fatta strategiska beslut på stabil grund.

Talare: Susanne Rymell, SJ och Patrik Strömbeck, Antura.
Ladda ner presentationen.

Världspremiär: Antura Projects 5.0

Äntligen är framtiden här! Missa inte möjligheten att få en live demonstration av Antura Projects 5.0 – nästa generations projektverktyg. Enklare, smartare, snabbare – med hjälp av den allra senaste webbtekniken sätter Antura en helt ny nivå när det gäller webbaserade programvaror.

Talare: Mattias Andersson och Anders Haglund, Antura.

Anturas monter

Antura representerades av Mattias Andersson, Patrik Strömbeck och Anders Haglund på plats i montern. Intresset för Antura Projects var väldigt stort och många ville ha en livedemonstration av den nya versionen och samtidigt föra en dialog om sitt företags främsta utmaningar och behov.

Mattias Andersson vid Anturas monter med diverse branschkollegor i bakgrunden.

Anders Haglund står redo att möta intresserade företag och organisationer i Anturas monter.