Play-Icon

Nyheter

 • 2017-08-29

  Unilabs väljer Antura Projects

  Unilabs, Sveriges ledande diagnostiska företag inom laboratoriemedicin och radiologi, har valt Antura som systemleverantör för sin projektverksamhet.

  Kundnyhet
 • 2017-08-08

  Antura välkomnar Ale kommun som ny kund

  Ale kommun är en av de kommuner som har valt att använda Antura Projects i arbetet att hantera en stark framtida tillväxt inom stadsutveckling. Vi är glada över förtroendet!

  Kundnyhet
 • 2017-03-17

  Antura Projects används för att säkra morgondagens hållbara elförsörjning

  Införandet belönades med utmärkelsen Best Implementation Award 2016, Public Sector. Nu har Svenska kraftnät etablerat Antura Projects i verksamheten och driver ett flertal projekt med en hållbar och säker energiförsörjning som mål.

  Kundnyhet
 • 2017-03-08

  Fagerhult tar stöd av Antura Projects vid utvecklingen av framtidens belysning

  Fagerhult tar stöd av Antura Projects vid utvecklingen av framtidens innovativa belysningsprodukter: –Ett gemensamt projektverktyg ger en bra överblick över våra produktutvecklingsprojekt och underlättar det globala samarbetet, konstaterar Håkan Elvingson, Project Management Manager vid Fagerhult.

  Kundnyhet
 • 2017-02-09

  SWARCO ger grönt ljus för Antura Projects

  SWARCO, ett av de snabbast växande bolagen inom avancerade ITS och trafiklösningar i Europa, breddar användandet av Antura Projects inom den nordiska organisationen. I nästa steg kan Antura Projects komma att införas som koncernövergripande projektverktyg.

  Kundnyhet
 • 2016-12-02

  Antura välkomnar Tullverket som ny kund

  Tullverket efterfrågade ett etablerat verktygsstöd för sin portfölj-, projekt- och resurshantering. Valet föll på Antura Projects som bäst uppfyllde Tullverkets behov och kravbild.

  Kundnyhet
 • 2016-10-31

  Ascom väljer Antura som leverantör av projektverktyg

  Ascom, en ledande global leverantör av verksamhetskritiska informations- och kommunikationstekniska lösningar, efterfrågade ett kraftfullt men användarvänligt system som kunde stötta olika roller och funktioner inom projektverksamheten. Efter en gedigen urvalsprocess föll valet på Antura och Antura Projects.

  Kundnyhet
 • 2016-09-13

  Willhem: Effektivare beslutsprocesser och tydligare uppföljning tack vare Antura Projects

  Willhem har samlat allt projektrelaterat arbete i Antura Projects och får på så sätt en god överblick över pågående projekt samt bättre underlag till beslut och prioriteringar: – I och med Antura har vi fått ett effektivt verktyg för uppföljningen av vår projektportfölj, säger Christer Brattsell, Projektcontroller vid Willhem.

  Kundnyhet
 • 2016-09-01

  Antura välkomnar Luleå kommun som ny kund

  Ytterligare en kommun har givit Antura förtroendet som leverantör av projektverktyg. Välkommen Luleå kommun och stadsbyggnadsförvaltningen!

  Kundnyhet
 • 2016-05-18

  Antura välkomnar Stockholm Vatten som ny kund

  Efter en utvärderingsprocess implementerar nu Stockholm Vatten Antura Projects som projektverktyg, bland annat i syfte att stötta projektverksamheten kring Stockholms framtida avloppsrening, ett av bolagets genom tiderna största projekt.

  Kundnyhet