Play-Icon

Nyheter

 • 2015-06-12

  Antura välkomnar Huddinge Kommun som ny kund

  Huddinge Kommuns vision var att upphandla och införa ett projektverktyg som skulle ge stöd åt samtliga verksamheter inom kommunen. Efter en omfattande upphandling föll valet på Antura Projects.

  Kundnyhet
 • 2014-12-05

  Region Jönköpings län valde Antura Projects

  Region Jönköpings län har upphandlat ett IT-stöd för projektstyrning och resursadministration. Valet föll på Antura Projects, som var det enda systemet i upphandlingen som uppfyllde samtliga obligatoriska krav.

  Kundnyhet
 • 2014-10-08

  Aura Light lyser upp projektverksamheten med Antura Projects

  Belysningsföretaget Aura Light har varit verksamma sedan 1930 och finns idag i 13 länder. Man valde Antura Projects som stöd för sina produktutvecklingsprojekt.

  Kundnyhet
 • 2014-03-07

  Munters tecknar avtal med Antura

  Munters erbjuder energieffektiva produkter och lösningar som hjälper kunder i hela världen att optimera sitt inomhusklimat. Koncernen har nära 3 000 anställda i cirka 30 länder. Munters valde Antura Projects för att få kontroll på sin projektportfölj och för att ge sina projektledare ett stöd.

  Kundnyhet
 • 2014-02-24

  IIS tecknar avtal med Antura

  Internetstiftelsen i Sverige, IIS, ansvarar för .se-domänerna och driver utvecklingen av internet i Sverige genom flera olika initiativ. Stiftelsen valde Antura Projects som projektverktyg för att stödja sin projektorienterade verksamhet och sitt viktiga uppdrag.

  Kundnyhet
 • 2014-02-17

  Scandi Standard förstärker projektverksamheten med Antura Projects

  Scandi Standard, med Kronfågel, Danpo och Den Stolte Hane i sortimentet, är Nordens största kycklingproducent. Man har nyligen etablerat ett PMO och infört Antura Projects som projekt- och portföljhanteringssystem.

  Kundnyhet
 • 2013-10-04

  Lyckad implementation av Antura Projects på Seco Tools

  Seco Tools är ett av världens främsta företag inom skärande metallbearbetning med närmare 5 500 medarbetare i 50 länder. Efter en noggrann marknadsundersökning och utvärdering föll valet på Antura och Antura Projects som man bedömde bäst uppfyllde de krav som verksamheten ställt.

  Kundnyhet
 • 2013-07-10

  Lokalförvaltningen i Göteborg Stad väljer Antura Projects

  Lokalförvaltningen förvaltar, anpassar och bygger lokaler och boenden för Göteborgs Stads verksamheter. Man har upphandlat ett projektverktyg med syfte att få en bättre planering, uppföljning och styrning av de ca 1000 projekt som ingår i projektportföljen. Valet föll på Antura Projects.

  Kundnyhet
 • 2013-07-08

  Migrationsverket satsar på Antura Projects för att möta morgondagens utmaningar

  Migrationsverket är en svensk myndighet som ansvarar för migrationsfrågor såsom asyl, besök och bosättning samt medborgarskap. Omvärlden ställer stora krav på utveckling och modernisering av Migrationsverkets verksamhet. Som ett led i detta arbete har man valt Antura Projects som verksamhetens samlade projektportföljverktyg.

  Kundnyhet
 • 2013-07-04

  Profoto väljer Antura Projects

  Profoto är en marknadsledande tillverkare av belysningsutrustning för fotografering, med representation och distributörer i mer än 50 länder. Profoto letade efter en helhetslösning för verksamhetens portfölj- och resurshantering. Efter en utvärdering föll valet på Antura Projects.

  Kundnyhet