Play-Icon

Nyheter

 • 2015-12-09

  Europeiska ERV satsar på projektverksamheten och väljer Antura Projects

  Europeiska ERV, en av de största aktörerna inom privat- och tjänstereseförsäkringar, stod inför en förändringsprocess som involverade såväl den svenska som danska organisationen. I Antura Projects finns funktionalitet för att hantera projektets alla delar på ett effektivt sätt.

  Kundnyhet
 • 2015-12-07

  Ny energi till projektverksamheten hos Svenska kraftnät

  För att stärka upp sin växande projektverksamhet såg Svenska kraftnät sig om efter stöd i form av ett projektverktyg. Efter en offentlig upphandling med omfattande utvärdering av funktioner och användarvänlighet, föll valet på Antura Projects.

  Kundnyhet
 • 2015-10-16

  Unipension lyfter projektverksamheten med Antura Projects

  Unipension, ett av Danmarks ledande pensionsrådgivningsbolag, har valt att lyfta projektverksamheten med stöd av Antura Projects, Anturas helhetslösning för projekt-, portfölj- och resurshantering.

  Kundnyhet
 • 2015-10-07

  Eskilstuna Kommun väljer Antura Projects

  Eskilstuna Kommun efterfrågade ett system som skulle stötta samtliga projekt samt projektledare inom organisationen och efter en upphandling föll valet på Antura Projects.

  Kundnyhet
 • 2015-09-30

  Rejlers ny kund hos Antura

  Rejlers Energitjänster AB valde att implementera Antura Projects i verksamheten, vilket ger organisationen bättre kontroll över såväl projektportfölj som resurshantering.

  Kundnyhet
 • 2015-06-12

  Antura välkomnar Huddinge Kommun som ny kund

  Huddinge Kommuns vision var att upphandla och införa ett projektverktyg som skulle ge stöd åt samtliga verksamheter inom kommunen. Efter en omfattande upphandling föll valet på Antura Projects.

  Kundnyhet
 • 2014-12-05

  Region Jönköpings län valde Antura Projects

  Region Jönköpings län har upphandlat ett IT-stöd för projektstyrning och resursadministration. Valet föll på Antura Projects, som var det enda systemet i upphandlingen som uppfyllde samtliga obligatoriska krav.

  Kundnyhet
 • 2014-10-08

  Aura Light lyser upp projektverksamheten med Antura Projects

  Belysningsföretaget Aura Light har varit verksamma sedan 1930 och finns idag i 13 länder. Man valde Antura Projects som stöd för sina produktutvecklingsprojekt.

  Kundnyhet
 • 2014-03-07

  Munters tecknar avtal med Antura

  Munters erbjuder energieffektiva produkter och lösningar som hjälper kunder i hela världen att optimera sitt inomhusklimat. Koncernen har nära 3 000 anställda i cirka 30 länder. Munters valde Antura Projects för att få kontroll på sin projektportfölj och för att ge sina projektledare ett stöd.

  Kundnyhet
 • 2014-02-24

  IIS tecknar avtal med Antura

  Internetstiftelsen i Sverige, IIS, ansvarar för .se-domänerna och driver utvecklingen av internet i Sverige genom flera olika initiativ. Stiftelsen valde Antura Projects som projektverktyg för att stödja sin projektorienterade verksamhet och sitt viktiga uppdrag.

  Kundnyhet