Play-Icon

Nyheter

 • 2018-04-12

  Möjligheten att växa med verktyget avgörande när Öresundskraft rustar för framtiden

  Efter ett framgångsrikt införande använder Öresundskraft Antura Projects för samtliga projekt inom koncernen. När projektverksamheten står inför ett paradigmskifte är ett heltäckande projektverktyg och kontinuerlig dialog med leverantören av yttersta vikt.

  Kundnyhet
 • 2018-04-10

  Antura välkomnar Bolagsverket som ny kund

  Ytterligare en svensk myndighet har givit Antura sitt förtroende; efter en noggrann utvärdering av olika projektverktyg har Bolagsverket valt Antura Projects som systemstöd.

  Kundnyhet
 • 2018-03-16

  Antura lanserar ny hemsida och uppdaterar sin grafiska profil

  Antura, framgångsrik leverantör av projektverktyget Antura Projects sedan 2001, lanserar idag en ny hemsida. Målsättningen är att presentera Anturas produkter och tjänster samt kompetensen inom bolaget på ett tydligt och lättöverskådligt sätt, i linje med varumärket.

  Övrigt
 • 2018-02-14

  Antura välkomnar Örebro kommun som ny kund

  Behovet av en förbättrad och sammanhållen kontroll av projektverksamheten föranledde Örebro kommun att upphandla ett projektverktyg. Antura Projects uppfyllde samtliga skallkrav och kommer att implementeras i verksamheten under 2018.

  Kundnyhet
 • 2018-01-18

  Antura storfavorit bland kommunala fastighetsbolag

  Under det senaste året har ett flertal kommunala fastighetsbolag valt att införa Antura Projects som stöd i verksamheten. Några av de mest nytillkomna är Sollentuna kommunfastigheter samt Göteborgsbaserade Egnahemsbolaget och Higab. Välkommen till Antura!

  Kundnyhet
 • 2018-01-09

  Skanska UK väljer Antura som leverantör av projektverktyg

  Skanska UK har efter en omfattande upphandlingsprocess valt att använda Antura Projects som verktygsstöd för bolagets projekt-, portfölj- och resurshantering.

  Kundnyhet
 • 2017-12-07

  Antura Passionate Sponsor vid Passion for Projects 2018

  Passion for Projects arrangeras 12-13 mars i Göteborg och Antura deltar som Passionate Sponsor. Evenemanget, som har arrangerats sedan 2011, riktas till programledare, portföljchefer och projektkontorschefer från hela Skandinavien.

  Event
 • 2017-12-01

  Reportage från Anturadagen 2017

  Stor bredd på föredragen, prisutdelning till värdiga vinnare, en fantastisk publik och lysande avslutning. Så väljer vi att sammanfatta Anturadagen 2017, vilken arrangerades den 15 november i Stockholm. Här kan du ta del av vårt reportage från eventet.

  Reportage
 • 2017-12-01

  Pristagare vid Antura Awards 2017

  Antura lyfter årligen fram goda exempel bland kunder och partners genom Antura Awards, där pris delas ut till organisationer som arbetar med projekt- portfölj- och resurshantering på ett föredömligt sätt. Här presenterar vi 2017 års vinnare.

  Reportage
 • 2017-11-06

  Antura deltar som Sponsor vid Projekt:værktøjsdagen 2017

  Antura deltar traditionsenligt som Sponsor vid Projekt:værktøjsdagen i Köpenhamn och är även medarrangör till ett föredrag i samarbete med Scandi Standard.

  Event