Play-Icon

En 

Säkra din plats på Anturadagen 2023

Den viktigaste mötesplatsen för Anturas kunder och samarbetspartners

3 maj, Nalen i Stockholm (Obs! nytt ställe!)

Den 3 maj 2023 är det dags för sextonde upplagan av Anturadagen, den viktigaste mötesplatsen för Anturas kunder och andra branschfolk inom projekt- och portföljhantering. I år har vi satt ihop ett riktigt bra program som består av praktikfall, föredrag, kompetensutveckling och fantastisk underhållning. 

Det kommer finnas stora möjligheter för nätverkande. Dagen kommer ledas av vår moderator Kristian Luuk som även modererade förra årets Anturadag med bravur. I år kommer han ackompanjeras av husbandet Augustifamiljen. Kvällsunderhållningen kommer ingen mindre än Sveriges soulkung Erik Gadd att stå för. Med andra ord kan man förvänta sig alla de ingredienser som gjort Anturadagen så uppskattad genom åren och mycket mer. Välkommen att säkra din plats!

Plats och tid

Nalen i Stockholm
Adress: Regeringsgatan 74
Onsdagen 3 maj 2023
Registrering startar 09.30
Programmet drar igång 10.00

Föredragen avslutas 17.15, därefter följer mingel, mat, valfri dryck och kvällsunderhållning.

Anmälan för kunder och samarbetspartners till Antura

Alla Anturas kunder och samarbetspartners är välkomna att anmäla sig. Om du inte tillhör någon av dessa grupper, men ändå gärna skulle vilja delta, så kan du maila en intresseanmälan till

Avgift

Early bird biljettpris: 1 900 kr exklusive moms gäller om du anmäler dig innan den 31 mars. Efter 31 mars gäller ordinarie pris: 2 500 kr exklusive moms. I avgiften ingår hela programmet, inkl. lunch, middag och kvällsunderhållning.

En heldag med praktikfall, föredrag, nätverkande
och underhållning i världsklass!

3 maj, Nalen i Stockholm

På scenen vid Anturadagen 2023

Moderator - Kristian Luuk
En av Sveriges mest älskade och skickligaste programledare

Förra årets moderator Kristian Luuk kommer tillbaka. Kristian är en mycket proffsig konferencier och moderator och han har röstats fram till Årets manliga TV-programledare inte mindre än sex gånger. Han är expert på att locka fram det mest intressanta ur människor så att samtalet leds in på spännande och roliga vägar. Dessutom lyser hans komiska ådra igenom i allt han gör vilket garanterar ett underhållande evenemang.

Premiär för Anturas nya grafiska profil och användargränssnitt

Mattias Andersson, grundare och VD, mfl.

Antura lanserar en helt ny grafisk profil, för både bolag och produkt. Detta vill du inte missa!

Lantmäteriet  - Praktikfall
Marika Ersholt, Projektkontorschef

 
Portföljarbete – då – nu – sen

Lantmäteriet har arbetat med portföljstyrning i 12 år och har använt Antura i 10 år av dessa. Marika Ersholt berättar om hur deras porföljstyrning och uppföljning succesivt har utvecklats sedan 2010.

Göteborgs Stad - Praktikfall
Jonas Rönnqvist - Chef It och digitalisering, Göteborgs Stad, Exploateringsförvaltningen

Göteborgs Stad i samarbete med Antura skapar förutsättningar för ny organisation
I januari 2023 fick Göteborgs Stad en ny organisation inom stadsutvecklingsområdet (NOS). Syftet med förändringen är att uppnå en mer sammanhållen stadsutvecklingsprocess samt en ökad effektivitet och transparens för boende, besökare och näringsliv.

Mycronic  - Praktikfall
Hans Ollfors - Sr Specialist Project Manager
Jörgen Lundberg - Director, Development Center
 
Project Portfolios and integration to ERP, Antura as vital part of cost control at Mycronic
The session will include Antura as a hub for information, resource management, project portfolio structure and cost control. Mycronic will also share their challenges during the implementation and lessons learned.

 

Ikano Bostad - Praktikfall
Håkan Granstedt - Riskmanager och deltagare i Ikanos förvaltningsgrupp för
Antura

Ikano Bostads implementeringsresa med Antura Projects
Bygg- och Fastighetsbolaget Ikano Bostad implementerade Antura Projects för ca 2 år sedan. Syftet var att få ett effektivt och bra samarbete mellan enheterna som är involverade när man utvecklar och bygger nya bostäder samt för att kunna prioritera och följa upp projekten. Ta del av Ikano Bostads resa från implementering till där man står idag, vilka nyttor man uppnått och hur planerna för framtiden ser ut.

Anturas konsulter och produktägare kommer att beröra bland annat:

  • Nya funktioner i Antura Projects

  • Informationssäkerhet

  • Kundvärde

 

 

Trender och Anturas vision 2023-2025

En interaktiv diskussion tillsammans med Kristian Luuk, Antura och branschexperter. Vilka utmaningar, möjligheter och trender ser vi och hur kommer dessa att påverka oss? Hur ser Anturas strategi ut för de kommande åren? 

 

 

Antura Awards
 

Den återkommande programpunkten som syftar till att lyfta fram organisationer som arbetar med projekt- portfölj- och resurshantering på ett föredömligt sätt. Det här årets upplaga av Antura Awards kommer vi kora: Best Implementation Award 2023, Public Sector och Best Implementation Award 2023, Private Sector.

 

Nätverkande 

Det kommer finnas stora möjligheter för nätverkande med Sveriges ledande personer inom portföljhantering, projektledning, projektkontor och projektverktyg.

Augustifamiljen kommer att ackompanjera Kristian Luuk med pausunderhållning
 
Augustifamiljen bildades 2006 som ett hobbyprojekt av flera medlemmar ur Håkan Hellströms band. Sedan dess har deras popularitet växt rejält, inte minst pga deras 5 säsonger som husband i SVT's På Spåret. Augustifamiljen har samarbetat med otaliga av Sveriges bästa pop och rockartister och räknas som ett av landets bästa och mest levande kompband.

Sveriges soulkung Erik Gadd står för kvällsunderhållningen på Anturadagen 2023

Eric Gadd debuterade med plattan Hello! 1987 och har sedan dess släppt klassiker såsom Bara himlen ser på, Do You Believe in Me, Why Don’t You, Why Don’t I och Vi kommer aldrig att förlora. Han har Grammisbelönats tre gånger och sålt guld- och platinaskivor både dubbelt och trippelt.