Play-Icon

Projektledare/verksamhetskonsult för projektverktyg

Stockholm

Projektledare/verksamhetskonsult för projektverktyg

Sedan 2001 har Antura framgångsrikt levererat projektverktyget Antura Projects – en helhetslösning för projekt-, portfölj- och resurshantering. Bland kunderna återfinns välkända företag såsom Husqvarna, Sandvik, Swedavia, Saab och Assa Abloy tillsammans med ett 100-tal myndigheter, kommuner och landsting. Antura tillhör den exklusiva skara som blivit utsedda till både Superföretag och Gasell, 7 år i rad

Vi växer och behöver fler kompetenta Projektledare & Verksamhetsutvecklare som kan leda och ta kundansvar för implementeringen av Antura Projects samt utveckla våra kunders verksamhet inom projekt- och portföljhantering. Arbetet innebär även att hålla utbildningar och workshops. 

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med införande av exempelvis projektverktyg eller andra verksamhetssystem. Har du erfarenhet av Antura Projects, i rollen som konsult, kund eller användare är det ett stort plus. Vi ser också att du har erfarenhet av verksamhetsutveckling, gärna med inriktning på projekt- och portföljhantering.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult och tycker att det är roligt att skapa och underhålla bra kundrelationer. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Eftersom våra kunder finns över hela Sverige samt i Danmark och UK, innebär rollen ett visst resande i samband med kunduppdrag.

Då vi söker flera medarbetare till rollen, är vi intresserade av både dig som är i början av karriären och vill bli expert på Antura Projects såväl som dig som arbetat inom området ett antal år. För mer seniora sökande ser vi att du redan idag besitter expertis inom portföljhantering, projektmodeller och projektkontor. 

Vi erbjuder dig:

Vi erbjuder dig chansen att få vara med på Anturas framgångsrika och spännande resa i såväl Sverige som internationellt. Du får möjligheten att arbeta med fantastiska kollegor och bidra till framgången hos Sveriges mest välkända företag och organisationer. 

Du får också möjlighet att representera ett projektverktyg i världsklass tillsammans med ett team av trevliga och kompetenta kollegor i ett företag som bland annat utsetts till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser

Din nya arbetsplats inryms i fina lokaler mitt i centrala Stockholm. Du trivs i en miljö, driven av utveckling, tillväxt och ett högt tempo, där din flexibilitet och driv kommer till sin rätt. Du uppskattar en roll där du får arbeta med kunder från alla branscher och i många olika typer av uppdrag. 

Välj att vara med på vår fortsatta framgångsresa! Vi tar emot ansökningar löpande.

Om Antura: 

Sedan 2001 har Antura framgångsrikt levererat projektverktyget Antura Projects - en helhetslösning för projekt-, portfölj- och resurshantering. Antura Group består av Antura AB och dotterbolagen Antura A/S, Antura Software UK Limited och Antura SARL med kontor i Göteborg, Stockholm, Köpenhamn, Lausanne och London. Antura har ca 50 anställda, ca 70 MSEK i omsättning och över 200 000 användare i mer än 50 länder. 

Information om tjänsten 

Anställningstyp 

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad 

Heltid

Arbetstider 

Dag

Sista ansökningsdag 

Löpande

Tillträde 

Snarast enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort 

Stockholm

Kontaktperson 


Consulting Director Stockholm
tfn: 0706 66 99 98