+

Bevisad nytta!

Över 200 000 nöjda användare i mer än 50 länder.

"Med Antura Projects har vi fått bästa tänkbara förutsättningar att strukturera och harmonisera vår projektverksamhet över hela världen."

Anna Johansson, Manager Project Office, Husqvarna Group
 • PostNord

  "Vi sökte ett projekt- och portföljhanteringsverktyg att växa med och som är rätt i vår nuvarande situation. Vi hade krav inte bara på funktionalitet utan också på kostnad, tid för implementering och grad av standard. I slutändan stod valet mellan några leverantörer och avgörande blev då användarvänlighet, lättarbetat gränssnitt och hur Antura i samråd med kunderna utvecklar verktyget. Vi blir en aktiv del i deras utveckling. Detta bekräftades också med ett stort antal referenskunder vilket avgjorde valet."

  Läs kundberättelse
 • SJ

  "Antura Projects ger SJ ett praktiskt och enkelt verktygsstöd för såväl projektledning som portföljhantering. Våra projektledare har fått ett verktyg som hjälper dem i sitt dagliga arbete redan från dag ett."

 • Swedavia

  Swedavia är en statlig koncern som äger, driver och utvecklar 11 flygplatser i hela Sverige. Swedavia valde Antura Projects som koncernens gemensamma projekt- och portföljhanteringssystem. "Införandet av systemet har varit smidigt samtidigt som mottagandet i verksamheten har varit mycket positivt."

  Läs kundberättelse
 • Copenhagen Airport
 • LFV