+
 • 2017-10-20

  Nytt användargränssnitt i Antura Projects

  Antura, framgångsrik leverantör av projektverktyget Antura Projects sedan 2001, släpper den 20:e oktober 2017 den efterlängtade nya versionen av Antura Projects med nytt användargränssnitt. Målsättningen är att förbättra användarupplevelsen ytterligare genom att erbjuda ett mer lättarbetat, modernt och visuellt gränssnitt.

  Produktnyhet
 • 2016-08-15

  Tyska nytt systemspråk i Antura Projects

  Antura lanserar ett sjätte systemspråk och erbjuder nu projektverktyget Antura Projects på tyska. Produkten finns sedan tidigare på svenska, engelska, franska, danska och norska.

  Produktnyhet
 • 2014-03-07

  Antura lanserar Antura Projects Viewer

  Antura lanserar nu Antura Projects Viewer, en tjänst som ger omedelbar åtkomst till ritningar och dokument direkt i webbläsaren. Med Antura Projects Viewer minskar behovet av installerad programvara då mer än 300 olika filtyper kan förhandsgranskas oberoende av var man befinner sig.

  Produktnyhet
 • 2014-03-04

  Antura lanserar Antura Projects Online Meetings

  Samarbete och kommunikation är två avgörande framgångsfaktorer för att lyckas med projekt- och portföljhantering. Därför lanserar Antura nu Antura Projects Online Meetings, en kraftfull och användarvänlig mötestjänst.

  Produktnyhet
 • 2014-01-09

  Produktnyheter Antura Projects 5.10

  Möjlighet att filtrera på aktivitetstyp, wildcard-filtrering och utökat stöd för externa beroenden är några av nyheterna i Antura Projects 5.10.

  Produktnyhet