Play-Icon
2017-09-20

Anmäl dig till Anturadagen 2017

Onsdagen den 15 november arrangeras Anturadagen, Sveriges mötesplats nr 1 för branschfolk inom projekt- och portföljhantering. Programmet bjuder på högintressanta kundcase från ledande projektverksamheter, produktnyheter och en magishow i världsklass, då Brynolf & Ljung tar över scenen. Dessutom tillkännager vi årets pristagare i Antura Awards. Välkommen med din anmälan!

Anturadagen är en viktig mötesplats där Anturas kunder och andra intresserade samlas för att utbyta erfarenheter och få inspiration kring Antura Projects samt projekt- och portföljhantering. Den 15 november är det dags igen!

Högintressanta kundcase, produktnyheter och Antura Awards

Programmet fylls på efterhand men redan nu kan vi presentera kundcase från projektverksamheter såsom Scandi Standard, Fagerhult, SISAB, Ascom och Svenska kraftnät. Som vanligt står även Anturas produktexperter på scenen för att delge våra användare de senaste nyheterna i verktyget. 

Under kvällen väntar tillkännagivandet av årets pristagare i Antura Awards, som syftar till att uppmärksamma och hylla organisationer som arbetar med projekt- portfölj- och resurshantering på ett föredömligt sätt. Inom kort kommer våra nomineringar att starta inom kategorier såsom Bästa implementation 2017, Hederskund och Hedersutmärkelse i PPM-Sverige. Här kan du läsa mer om de olika kategorierna, nomineringsprocessen samt förra årets pristagare.

En magishow i världsklass

Utöver inspiration och ny kunskap bjuder vi på knivskarpa illusioner och förbluffande trolleri när Brynolf & Ljung tar över scenen. Duon har gjort sig ett namn i Sverige genom deras framgångsrika tv-serie ”Brynolf & Ljung – Streetmagic” (TV4) och de senaste åren uppträtt på scener världen runt. Nu är det dags för Anturadagens publik att förundras! 

Fullständiga programpunkter inklusive programblad kommer att publiceras inom kort.

Anmälan för kunder och samarbetspartners till Antura

Alla Anturas kunder och samarbetspartners är välkomna att anmäla sig här. 

Om du inte tillhör någon av dessa grupper, men ändå gärna skulle vilja delta, så kan du maila en intresseanmälan till anturadagen@antura.se

 

Ur programmet 10.00-17.15

 • Praktikfall med Svenska kraftnät, Fagerhult, SISAB, Ascom, Scandi Standard m.fl.

 • Produktnyheter inom Antura Projects.

 • Erfarenheter inom portföljhantering och PMO.

 • Stora möjligheter till nätverkande med branschkollegor och Anturas produktexperter.

 • Antura Awards - vi uppmärksammar organisationer som arbetar med projekt- portfölj- och resurshantering på ett föredömligt sätt.

Plats och tid

Courtyard by Marriott i Stockholm
Adress: Rålambshovsleden 50
Onsdag 15 november 2017
Registrering startar 09.30
Programmet drar igång 10.00

Föredragen avslutas 17.15, därefter följer mingelbuffé, valfri dryck och kvällsunderhållning.

Avgift

1 900 kr exklusive moms. I avgiften ingår föredrag samt kvällsunderhållning, lunch, eftermiddagsfika och middag. Dryck ingår i alla måltider.

Några av föredragen vid Anturadagen 2017

Vänligen observera att programmet fylls på efterhand.

 • SISAB: Mot framtidens Stockholm

  Eva Vesterlund, ‎Enhetschef Projektstöd, Skolfastigheter I Stockholm AB, SISAB

  SISAB, som äger och förvaltar merparten av Stockholms förskolor, grundskolor och gymnasieskolor, tar stöd av Antura Projects i arbetet att utveckla trygga och inspirerande utbildningsmiljöer. 55 000 nya elevplatser ska fram till år 2040. Lyssna till hur SISAB bygger framtidens Stockholm, med hjälp av ordning, reda och gedigen kunskap!

 • Vägen mot Antura Projects som koncernövergripande projektverktyg

  Katrine Reschefski, Group operation management support, Scandi Standard

  Skandinaviens ledande kycklingproducent, med kända varumärken som Kronfågel och Danpo, arbetar sedan ett flertal år i Antura Projects och projektportföljen ökar i takt med erfarenheterna. Följ med på en resa in i Scandi Standards värld, där den breda projektverksamheten både förenklar och komplicerar vardagen. Föredraget hålls på engelska.

 • Framgångsfaktorer för en global projektverksamhet - därför lyckas Fagerhult

  Håkan Elvingson, Project Management Manager, Fagerhult

  När belysningskoncernen Fagerhult skapar nya miljöanpassade belysningssystem, sker produktutvecklingen över både organisations- och landsgränser. Detta innebär fantastiska möjligheter, men också en hel del utmaningar. Lyssna till ett föredrag som belyser de mest kritiska framgångsfaktorerna för att lyckas i en global projektverksamhet.

 • Svenska kraftnät: Ett år efter utmärkelsen -vad har hänt sedan dess?

  Camilla Rubinstein, Head of Project Management Office & Annica Oreland Projektutvecklare, Svenska kraftnät

  2016 var Svenska kraftnät en av pristagarna vid Antura Awards då införandet av Antura Projects belönades med utmärkelsen Best Implementation Award, Public Sector. Vad har hänt sedan dess? I det här föredraget får vi en inblick i vidareutvecklingen efter införandet och de utmaningar som följer med att etablera ett nytt systemstöd.