Play-Icon
2017-05-12

Antura huvudsponsor vid Projektverktygsdagen 2017

Antura deltar som huvudsponsor vid årets upplaga av Projektverktygsdagen och anordnar två föredrag under konferensen; ett som behandlar 2017 års trender inom projektverktyg och ett som lyfter framgångsfaktorer för en global projektverksamhet, i samarbete med belysningskoncernen Fagerhult.

Projektverktygsdagen är en populär mötesplats för projektledare och projektintressenter i alla branscher. Årets konferens arrangeras 30 maj i Stockholm och bjuder på föredrag inom ett flertal spännande områden såsom multiprojektledning, projektverktygets potential, mind mapping och virtual reality. Temat för dagen, Perspective, People och Practice, utgår ifrån IPMA:s kompetensramverk vilket beskriver den kompetens som framgångsrika projektledare, programledare och projektportföljledare behöver för att lyckas med sina uppdrag. 

Patrik Strömbäck, Seniorkonsult samt Mattias Andersson, VD på Antura, håller under förmiddagen ett föredrag kring 2017 års trender inom projektverktyg och under eftermiddagen går Håkan Elvingson, Project Management Manager på Fagerhult, upp på scenen. Belysningskoncernen bedriver produktutveckling över både organisations- och landsgränser, något som innebär fantastiska möjligheter, men också en hel del utmaningar. Ta chansen och lyssna till ett föredrag som belyser de mest kritiska framgångsfaktorerna för att lyckas i en global projektverksamhet! 

Välkommen att anmäla dig och dina medarbetare på www.projektverktygsdagen.se

 

Förra året representerades Antura av bland andra Lena Dubbelman, Sales Manager Sverige och Camilla Caddeo, Projektledare och Verksamhetskonsult.