Play-Icon
2011-09-13

Antura lanserar "Antura Projects for SharePoint"

Antura lanserar under hösten 2011 den nya produkten Antura Projects for SharePoint® som innebär en sömlös integration mellan projektverktyget Antura Projects med Microsoft SharePoint®, en av de mest spridda produkterna för online-samarbete, dokumenthantering och Intranät.

”Efterfrågan från marknaden de senaste åren har fullständigt exploderat när det gäller kundernas önskan att sammankoppla Antura Projects med Microsofts SharePoint® ”, säger Patrik Strömbeck, Regionchef Stockholm på Antura. ”Man har insett att kombinationen av ett etablerat projektverktyg tillsammans med en av världens mest spridda plattformar för virtuellt samarbete vore mycket lyckad. Nu finns den i verkligheten!”

Den kraftfulla funktionalitet och de omfattande möjligheterna som finns i Antura Projects är i vissa fall överlappande med den som finns i Microsoft SharePoint®, men genom en integration kan man få ut det bästa av båda systemen. Först ut erbjuder integrationen en sammankoppling av dokumenthanteringsfunktionaliteten i de båda produkterna:

  • Alla dokument och mappar lagras och indexeras av Microsoft SharePoint® 2010

  •  Dokument och mappar kan skapas, redigeras och tas bort i båda systemen

  • Sökbarhet i båda systemen

  • Möjlighet att fritt konfigurera kopplingar mellan Document Libraries i SharePoint® och projekt i Antura Projects

”För att kunna ta fram en så bra produkt som möjligt har våra kunder varit involverade i hela utvecklingsprocessen. De har bland annat deltagit i en referensgrupp där vi tillsammans identifierat de viktigaste behoven och diskuterat de smartaste lösningarna. Våra kunder som sedan tidigare har haft SharePoint® kommer inte längre att behöva fundera på i vilket system man lagrar eller arbetar med sina dokument”, fortsätter Patrik Strömbeck. ”Integrationen uppfattas som helt sömlös, och det ligger helt i linje med vår produktstrategi om en enkel och lättanvänd produkt med användaren i fokus”. fortsätter Patrik Strömbeck. .

Antura Projects for SharePoint® kommer att erbjudas som en tilläggsprodukt till de kunder som ser behovet av att åstadkomma den integration som beskrivits ovan.

För mer information, kontakta:

Patrik Strömbeck, Regionchef Stockholm, Antura

Pether Wiklander, Utvecklingschef, Antura