Play-Icon
2011-06-13

Antura på Projektverktygsdagen 2011

Reportage: Antura var huvudsponsor av Projektverktygsdagen 2011 som gick av stapeln 31 maj i Näringslivets Hus, Stockholm. I direkt anslutning till dagen anordnade Antura en exklusiv båttur på designbåten Qrooz 01.

 

Den 31 maj 2011 var det dags igen för Svenskt Projektforums årliga Projektverktygsdag. Antura hade förmånen att vara ensam huvudsponsor av detta event, och bidrog med inte mindre än tre högaktuella och intressanta föredrag. Den nya kunden Intrum Justitia representerades av Peter Gustavsson, Head of Service & Project Portfolio Management, som höll ett mycket inspirerande föredrag om hur Intrum Justitia tar kontroll över sin portföljhantering (PPM) i 22 länder i Europa med hjälp av Antura Projects.

Ladda ner presentationen.

Antura höll två seminarier om Antura Projects. Åhörarna fick se nya spännande funktioner i systemet och höra om införandet och användandet hos bl a SJ, Husqvarna, Folksam, Sveriges Radio och Fagerhult.

Deltagare från alla tänkbara håll och branscher fyllde snabbt Anturas monterplats, som var placerad mitt i blickfånget i lokalen i Näringslivets Hus i Stockholm.

I direkt anslutning till Projektverktygsdagen var Antura värd för en båttur med den minst sagt spektakulära båten Qrooz 01. Under två underbara timmar minglade Antura med inbjudna gäster på akterdäck, samtidigt som Nybroviken, Djurgården och Lidingö visade sig från sin allra bästa sida. Antura bjöd på en enorm medelhavsinspirerad buffé och svalkande dryck därtill. Det blev verkligen en kväll att minnas!

 Mattias Andersson, Pether Wiklander och Niklas Knutsson på Antura förbereder inför Projektverktygsdagen.

 Mattias Andersson och Patrik Strömbeck på Antura har svårt att dölja stoltheten över sponsorskapet.

Niklas Knutsson demonsterar Antura Projects för intresserade besökare.

Qrooz 01 – Stockholms främsta flytande mötesplats!

Förväntansfulla deltagare ombord. Här med Sven Ringmar, ordförande i Svenskt Projektforum, i fokus.

Britt Åkerman från Försäkringskassan hälsar på Anna Lindström från Folksam.

Fem nöjda herrar: Mattias Andersson på Antura, Peter Gustavsson på Intrum Justitia, Patrik Strömbeck på Antura, Torben Grut på Semcon Project Management och Pether Wiklander på Antura.