Play-Icon
2016-09-16

Antura tillsätter ny Director of Product Development

Som ett naturligt steg på Anturas framtida tillväxtresa med fortsatt kundfokus rekryteras Brus-Per Högstedt som ny Director of Product Development. Brus-Per, som senast kommer från en ledande befattning vid Seal Software, utgör en nyckelperson i arbetet med att utveckla och stärka Anturas flaggskeppsprodukt, Antura Projects.

Antura Projects, Anturas helhetslösning för projekt- portfölj- och resurshantering, bidrar till framgången hos marknadsledande verksamheter som Husqvarna, Copenhagen Airports, PostNord, Saab, Intrum Justitia and Assa Abloy. Anturas kunder återfinns i ett stort antal branscher och nya behov samt idéer hos dessa spelar en viktig roll i den fortsatta utvecklingen av bolagets produkter och tjänster. 

Som ett naturligt steg på Anturas framtida tillväxtresa med fortsatt kundfokus rekryteras Brus-Per Högstedt som Director of Product Development. Brus-Per har mångårig erfarenhet som Utvecklingschef globalt vid bland annat Seal Software och Tieto. I sin nya roll på Antura kommer Brus-Per att arbeta med att skapa bästa tänkbara förutsättningar för att Anturas utvecklingsavdelning skall kunna möta kundernas, marknadens och de anställdas högt ställda förväntningar i framtiden. 

Med rekryteringen av Brus-Per Högstedt får Antura en mycket erfaren Utvecklingschef som kommer att ansvara för utveckling och förvaltning av Antura Projects samt våra övriga produkter. Brus-Pers erfarenhet av att leda produktutvecklingen inom framstående mjukvaruföretag på en internationell arena kommer att vara avgörande för Anturas fortsatta tillväxtresa, säger Mattias Andersson, CEO Antura Group.

När jag mötte Antura för första gången såg jag en ledning med oerhört stark utvecklingsvilja och hög kompetens. Närheten till kunderna är närmast unik i en bransch som alltför ofta präglas av en diskrepans mellan kundernas behov och leverantörernas förmåga. Vidare var mötet med personerna på Anturas utvecklingsavdelning mycket inspirerande. Med så mycket samlad kompetens och ett ”mindset” starkt inriktat på teamarbete kommer vi att garantera den fortsatta utvecklingen av Anturas verktyg för projekt-, portfölj- och resurshantering, säger Brus-Per Högstedt, Director of Product Development, Antura Group.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Mattias Andersson, CEO Antura Group
mattias.andersson@antura.se
+46 (0) 708 807020

 

”Med så mycket samlad kompetens och ett ”mindset” starkt inriktat på teamarbete kommer vi att garantera den fortsatta utvecklingen av Anturas verktyg för projekt-, portfölj- och resurshantering.”

Brus-Per Högstedt, Director of Product Development, Antura Group

Brus-Per Högstedt, ny Director of Product Development vid Antura Group.

Om Antura Group

Sedan 2001 har Antura framgångsrikt levererat projektverktyget Antura Projects - en helhetslösning för projekt-, portfölj- och resurshantering. Antura Group består av Antura AB och dotterbolagen Antura A/S och Antura Software UK Limited.

Antura har ett stort antal kunder och över 150 000 nöjda användare i mer än 50 länder. Bland kunderna återfinns välkända företag och organisationer såsom Husqvarna, PostNord, SJ, Saab, Intrum Justitia, Lantmännen och Assa Abloy.

Anturas målsättning är att Antura Projects alltid skall vara det främsta valet för alla organisationer som behöver ett etablerat projektverktyg med kraftfull funktionalitet som går snabbt att implementera och är enkelt att använda.